Acasă Comentariul zilei Cel mai inteligent om de pe Pamant ne arata cum poate fi...

Cel mai inteligent om de pe Pamant ne arata cum poate fi DISTRUS Statul Islamic: E singura lor arma!

Cel mai deștept om de pe pământ, Stephen Hawking, spune cum poate fi învins Statul Islamic.

Teribilele atentate de la Paris au schimbat faţa Europei, de vinerea trecută un climat de teroare instalându-se pe Bătrânul Continent. În contextul ameninţărilor lansate de Statul Islamic, fizicianul Stephen Hawking insistă asupra faptului că este inutil să răspundă violenţei cu violenţă.

Fizicianul Stephen Hawking a oferit un răspuns genial la întrebarea „Cum îi putem opri pe teroriștii ISIS?”. Într-un interviu pentru Huffington Post, Hawking a spus că „trebuie să ne depășim teama și să eliminăm agresivitatea pentru a învinge ISIS”, scrie stiripesurse.ro.


 

Citeste si:

Celebrul savant Stephen Hawking: Temeti-va de CAPITALISM, nu de roboti! De acolo va veni sfarsitul omenirii!

DESCOPERIRE STIINTIFICA extraordinara, realizata de Stephen Hawking! Cartile de fizica VOR FI RESCRISE!


 

„Calitatea umană pe care aș vrea să o consolidăm este empatia. Ea ne aduce într-o ambianță plăcută și iubitoare. Trebuie să înțelegem faptul că Statul Islamic nu este chiar atât de puternic pe cât vrea să ne facă să credem. Din punct de vedere militar, ei nu pot ajunge în Europa. Teroriștii ISIS abia sunt capabili să cucerească teritorii din Orientul Mijlociu. Gruparea Stat Islamic este slabă și singura lor armă împotriva noastră este să răspândească teama printre noi. Vor să distrugă societatea noastră, ca să poată domina în lumea lor”, a spus Stephen Hawking.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentGALERIE FOTO – Viralul anului in Romania il are pe Patriarhul Daniel in centrul actiunii! Toti strainii se MINUNEAZA!
Articolul următorNe luam ADIO de la circulatia in Europa doar cu BULETINUL!