Acasă Turism Cele mai frumoase hoteluri situate la inaltime

Cele mai frumoase hoteluri situate la inaltime

83

Potrivit Business Insider, unele din cele mai placute si cautate hoteluri din lume sunt amplasate la inatimi adesea impresionante. Construite pe varfuri de stanci, ofera panorame ce-ti taie respitatia.

Hotelul Caruso Belvedere, Coasta Amalfi, Italia

Construit pe lantul muntos Lattari, hotelul Caruso Belvedere ofera privelisti asupra orasului Salerno si asupra coastei Amalfi, situata mai jos cu circa 350 de metri, si este legat prin poteci de orasul Amalfi, de la malul Marii Mediterane.

Complexul Aman, Amankila, Bali

O piscina construita pe trei etaje, ce imita terasele pe care se cultiva orezul, este piesa de rezistenta la Amankila, complexul Aman fiind proiectat de arhitecul Edward Tuttle in asa fel incat sa aiba vedere catre Stramtoarea Lombok. Un mic drum pavat leaga hotelul de clubul de pe plaja, care include o alta piscina asezata intre cocotieri.

 

 

 

Casa Birkenhead, Hermanus, Africa de Sud

Casa Birkenhead, asezata la circa 160 de kilometri sud-est de Cape Town, pe o stanca, este de fapt un hotel ce are in centru o piscina. Desi stanca nu este inalta, hotelul in sine ofera privelisti uimitoare catre plaje idilice din regiune, cum ar fi Voelklip si Kamma Bay, care, din iunie pana in noiembrie, gazduiesc balene cu pui. Casa include si un restaurant situat chiar pe varful stancii.

 

 

 

 

 

 

Complexul Bulgari, Uluwatu, Bali

Acest complex, asezat intr-o regiune care odata era teren de vanatoare pentru membrii familiei regale, incanta oaspetii cu panorame de neuitat asupra Oceanului Indian, indiferent de punctul in care se afla acestia – apartamente, elegantul restaurant Sangkar sau piscina cu orizont larg.

 

 

 

 

 

The Caves, Negril, Jamaica

In cel mai vestic punct din Jamaica se afla o stanca ce include mai multe pesteri din piatra de var, iar pe o terasa a acestei stanci a fost ridicat si hotelul The Caves (Pesterile). Acesta are 12 vile, iar cei care ajung aici sunt adesea inmarmuriti de frumusetea albastrului Marii Caraibilor, care se vede din foarte multe puncte ale acestei unitati de cazare. Unele vile au trepte care duc catre platforme de inot, iar de pe unele dintre acestea se pot efectua si salturi in mare (de la circa 10 metri inaltime).

 

 

 

 

 

Caesar Augustus, Insula Capri

Situat la circa 300 de metri deasupra Golfului Napoli, pe o parte a Muntelui Solaro, in orasul Anacapri, hotelul Caesar Augustus ofera aproape din orice parte privelisti asupra Marii Tireniene, asupra micului oras Sorrento si, in zilele senine, si asupra Muntelui Vezuviu.

 

 

 

 

 

Jade Mountain, St. Lucia

Aici, fiecare dintre cele 24 de camere ofera privelisti spre situl Pitons, care face parte din patrimoniul UNESCO, si care include doua caldeire, acoperite cu vegetatie luxurianta, ce se ridica la circa 760 de metri deasupra Marii Caraibilor.

 

 

 

 

 

 

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Majorca, Spania

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa seamana cu un sat asezat pe o stanca inalta de aproape 110 metri. Din restaurant turistii pot admira golful din Port de Soller, precum si Puig Major, cel mai inalt munte din Majorca. Totodata, turistii pot privi ore in sir numeroasele barci cu pescari care ajung in port, insotite de mii de pescarusi.

 

 

 

 

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos