Acasă Sanatate Cele mai simple TRUCURI pentru a alege rosiile cu gust la piata!

Cele mai simple TRUCURI pentru a alege rosiile cu gust la piata!

51
Agricultorii din patria legumelor din Dolj susţin că folosesc seminţe păstrate de la bunici, iar roşiile care nu au culoarea sau forma perfectă sunt cele care au cu adevărat gust.
Tomatele şi-au pierdut aroma, iar asta din cauză că nu mai stau cât trebuie în bătaia soarelui.
„Unii fermierii folosesc anumite substanţe, iar astfel roşiile crude sunt înroşite în doar trei zile. Cine este agricultor ştie că până în luna mai tomatele nu au cum să se coacă natural. Legumele noastre sunt 100% româneşti, iar capacul galben al tomatelor este secretul. Sunt mai neuniforme, dar au o aromă aparte“, a povestit Ion Militaru, potrivit adevarul.ro.

Citeste si:

Ţăranii din comuna doljeană Teasc au mai declarat că roşile „poşetută“ sunt preferatele românilor. „Este roşia perfectă, însă are o formă mai ciudată. Unii cumpărători ne-au întrebat dacă sunt modificate genetic. În momentul în care au gustat şi-au dat seama de adevărata valoarea a legumelor. Din punctul meu de vedere este normal să le oferim clienţilor cea mai bună marfă. De la noi din Tească pleacă legume în toată ţara. Majoritatea localnicilor au solarii, iar astfel reuşesc să îşi întreţină familiile“, a precizat un agricultor din Teasc

Sursa: adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos