Cinci sfaturi practice pentru viata de cuplu: Iubitul tau te va adora apoi!

Sunt lucruri firesti, pe care alte cupluri la fac, insa pe care voi poate ca nu le-ati descoperit inca.

Psihologii sustin ca este foarte important modul in care ne comportam in cuplu, iar tu ar trebui sa urmezi cateva sfaturi simple care te vor ajuta sa ai o relatie sanatoasa.

Iata cum il poti face pe iubitul tau sa te adore, fara sa depui prea mult efort:

1. Comunica deschis cu el

Niciunui barbat nu-i plac femeile posesive sau geloase, iar tu trebuie sa discuti deschis cu el despre orice lucru care te deranjeaza. Daca il iubesti cu adevarat, atunci esti dispusa sa faci unele sacrificii pentru binele relatiei. Trebuie doar sa realizezi ca orice problema nediscutata la timp se poate transforma intr-un motiv serios de despartire.


Citeste si:

Cinci SFATURI DE SUFLET pentru orice cuplu cu probleme!

7 gesturi pe care nu trebuie sa le faci vreodata in cuplu!


2. Daca te insala, nu poti face nimic sa schimbi acest lucru

Nu este deloc usor atunci cand te confrunti cu un barbat infidel, dar trebuie sa intelegi ca nu poti face nimic pentru a-l impiedica sa faca asta. Nu trebuie sa traiesti cu teama ca iubitul tau va calca stramb si nu trebuie sa il verifici la fiecare pas, pentru ca acest comportament al tau va dauna relatiei. Nu te gandi la toate aceste lucruri si incearca sa te bucuri de relatia pe care o aveti, altfel s-ar putea ca iubitul tau sa fie impins sa te insele tocmai din cauza crizelor tale de gelozie, complet nefondate, scrie ele.ro.

Sursa:ele.ro.