Acasă Topurile zilei Top patru motive pentru care BARBATII ajung sa aiba amante!

Top patru motive pentru care BARBATII ajung sa aiba amante!

31
Prin natura umana barbatii trebuie sa asigure supravietuirea speciei. Barbatii sunt vanatori si trebuie sa umble, sa caute. Masculii au nevoie de afectiune, iubire, apreciere si devotament pentru a fi fericiti.  Cu toate acestea, exista momente in care acestia nu isi mai gasesc linistea in caminul conjugal si cauta alinarea in bratele altor femei.

Iata care sunt principalele motive care ii imping pe barbati sa isi faca amante:

1. Posesivitatea

Posesivitatea este cel mai mare dusman al unei relatii. Barbatii vor sa fie liberi si sa nu se simta incorsetati sau sufocati de femeia de langa ei. Odata ce vor simti ca sunt tinuti in lesa, dorinta lor de a scapa este si mai mare. Cu cat il vei controla mai mult, cu atat el isi va dori mai multa libertate si la un moment dat va ceda in fata tentatiei, caci o va vedea ca pe o eliberare, ca pe un trofeu.

2. Sexualitatea

Oricat ne-am dori sa fim monogami, tot ceea ce se intampla in jurul nostru ne arata ca acest lucru este aproape imposibil. In orice relatie de lunga durata, cuplurile ajung sa faca din ce in ce mai putin sex, iar dorinta barbatilor de a face amor cu alte persoane creste si mai mult.
Barbatii ajung astfel sa isi faca amante din dorinta de a-si indeplini fanteziile sexuale, fara a renunta la partenerele lor, caci stabilitatea este mai importanta pentru ei.

3. Aprecierea

In momentul in care un barbat nu se va mai simti apreciat cu siguranta isi va face o amanta. Daca acasa are parte numai de reprosuri si cicaleala, acesta va incerca sa isi gaseasca linistea in bratele altei femei. Desi fac pe durii, barbati au un ego foarte fragil!

4. Prietenia

Cele mai multe studii au aratat ca barbatii insala nu doar din cauza instinctelor sexuale. In cea mai mare parte, ei isi fac amante deoarece acasa nu mai traiesc emotia. Pe langa faptul ca au o partenera de viata, masculii isi doresc ca acestea sa le fie prietene, sa ii faca sa treaca prin stari care sa le dea senzatii de necontrolat si sa se simta iubiti neconditionat.

 Sursa: ele.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos