Acasă Infotrafic Circulatia rutiera este inchisa pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale!...

Circulatia rutiera este inchisa pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale! Vezi LISTA

25

Circulatia rutiera este inchisa pe tronsoane din A2 si 10 de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Potrivit datelor centralizate la 9.30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu – Fetesti al autostrazii A2 (Bucuresti – Constanta).

De asemenea, nu se circula pe DN22A Nalbant – Nicolae Balcescu – Ciucurova (judetul Tulcea), DN22D Macin – Caugagia (judetul Tulcea), DN22E Garvan – I.C. Bratianu (judetul Tulcea), DN22F Horia – Nalbant (judetul Tulcea), DN24D Varlezi si Tulucesti (judetul Galati).

Traficul rutier este intrerupt si pe DN3 Calarasi – Murfatlar (judetul Constanta), DN39B pe raza localitatii Olimp (judetul Constanta), DN39C pe raza localitatii Neptun (judetul Constanta), DN39D pe raza localitatii Jupiter (judetul Constanta) si DN3C Constanta – Ovidiu.

Infotrafic mai precizeaza ca pe alte opt drumuri nationale sunt instituite restrictii privind masa totala maxima autorizata a autovehiculelor rutiere. Astfel, pe DN10 Cislau (judetul Buzau) – Brasov, DN23 Olaneasca (Braila) – Braila, DN2C Costesti – Padina (judetul Buzau) si DN3 B Calarasi – Fetesti (judetul Ialomita) nu au voie sa circule autovehiculele de peste 7,5 tone, iar pe DN22A Saraiu – Harsova (judetul Constanta) si DN24D Balabanesti – Varlezi (Galati), cele peste 3,5 tone.

In plus, pe DN22, pe tronsonu l Ramnicu Sarat (judetul Buzau) – limita cu judetul Braila, este restrictionata circulatia autovehiculele cu masa de peste 3,5 tone, iar in judetul Tulcea, pe sectoarele Jijila – Garvan si Vacareni – Isaccea ale DN 22, se circula alternativ, pe un singur sens de deplasare, cu restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone. In continuare, de la Isaccea la Tulcea , Babadag si Ovidiu (judetul Constanta) se circula pe ambele sensuri de deplasare, cu restrictie pentru autovehiculele de peste 3,5 tone.

Pe DN7C, intre kilometrii 57 si 104 (in zona localitatii argesene Arefu), nu voie sa circule autovahiculele de peste 7,5 tone. Politistii de la Rutiera le reamintesc soferilor participantilor ca, pana la sfarsitul lunii iunie, sectorul de drum al DN7Ccuprins intre kilometru 104 (Piscu Negru) si 130+800 (Balea Cascada) este inchis, ca in fiecare iarna.

Infotrafic mai informeaza ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din Serbia, autoritatile din aceasta tara au oprit temporar circulatia rutiera pentru autovehiculele de marfa cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, care vin dinspre punctele de trecere a frontierei cu Romania, din localitatile Jimbolia si Stamora Moravita ale judetului Timis si din localitatea Naidas a judetului Caras-Severin. In schimb, este permisa circulatia acestora dinspre punctul de trecere a frontierei Portile de Fier I al judetului Mehedinti.

In consecinta, nici autoritatile romane nu permit iesirea din tara a autovehiculelor de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, acestea fiind oprite in parcarile de pe drumurile nationale care converg spre punctele de trecere a frontierei, anterior mentionate.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos