Acasă International Coregrafie cu 100.000 de oameni, la un spectacol pentru liderul nord-coreean

Coregrafie cu 100.000 de oameni, la un spectacol pentru liderul nord-coreean

Liderul nord coreean Kim Jong-un a participat la editia de anul acesta a Festivalului Arirang, desfasurat la Pyongyang, Coreea de Nord. Conform agentiei de presa de stat din aceasta tara, liderul comunist a fost profund impresionat si multumit de felul in care manifestarea a fost organizata.

 

Intr-o filmare de aproximativ un minut, televiziunea coreeana de stat KRT il prezinta pe Kim Jong-un in tribunele stadionului din Pyongyang, fiind aclamat de public la Festivalul Arirang, eveniment desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza International Business Times.

 

Liderul comunist saluta participantii in mod traditional si le zambeste acestora, fiind multumit de felul in care au decurs actiunile, noteaza jurnalistii de la agentia de presa de stat. Festivalul Arirang este o manifestare anuala prin care sunt sarbatoriti fostii si actualii lideri nord coreeni, actiunea fiind unul dintre cele mai mari festivaluri din lume din punct de vedere coregrafic, avand, la fiecare editie, aproximativ 100.000 de participanti.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCCR isi pastreaza toate competentele
Articolul următorMuncitori romani, tepuiti pe santierul unei inchisori belgiene