Stiinta de a citi harta alunitelor este o metodă este folosită de chinezi în medicină tradiţională, scrie realitatea.net.

Astrologii chinezi cred că energia Qi (Chi), este activă în diferite perioade ale vieţii iar vârful acesteia stă într-o alună sănătoasă, scrie secretele.com. În timpul perioadei de adolescenţă numărul de alune creşte, în perioada sarcinii se pot întuneca, iar după 40 de ani, ele pot să dispară încet.

Haideţi să vedem cum poziţionarea alunelor ne dezvăluie problemele cu care ne confruntăm:

Frunte

O aluniţă în mijlocul frunţii subliniază faptul că ai probleme cu autoritatea şi nu eşti de acord cu superiorii sau cu părinţii. Aluniţa de pe părţile laterale ale frunţii este o caracteristică a unei persoane concentrate şi energice.

Sprâncene

O aluniţă ascunsă sub sprâncene, simbolizează prosperitate. Aluniţele „ascunse” sunt un semn de mai mare bogăţie. Dacă aluniţ este deasupra sprâncenei, înseamnă că vei avea un flux constant de bani în viaţă ta.


 

Citeste si:

Cum sa-ti dai seama singur daca alunitele tale sunt periculoase sau nu?!

Remedii NATURALE pentru alunite, negi sau excrescente cutanate!


 

Pleoape

O aluniţă pe pleoapă simbolizează certuri în familie şi pierdere constanţă de bani. Dacă aluniţa este sub ochi, aceasta evidenţiază faptul că eşti o persoană extrem de sensibilă.

Obraji

Această aluniţă este caracteristică oamenilor singuri şi a celor care cu greu îşi întemeiază o familie. Dacă aluniţa este aproape de nas, asemeni actriţei Marilyn Monroe, acesta poate indica faptul că persoana în cauză este predispusă la accidentări.

Urechi

În astrologia chineză urechile simbolizează caracterul, şi, prin urmare, dacă există o aluniţă pe urechi, atunci vorbim despre o persoană cu o bună reputaţie. Aluniţa din interiorul urechilor înseamnă longevitate, pe partea de sus a urechii – inteligenţă, iar o aluniţă pe ambele urechi este un semn de mare influenţă.

Nas

Aluniţa de pe partea de sus a nasului subliniază probleme în dragoste şi instabilitate, iar o aluniţă pe podul nasului simbolizează probleme de acomodare. Această poate fi şi o caracteristică a oamenilor dependenţi de muncă, de asemenea.