5.2 C
București
luni, martie 4, 2024
AcasăSocialSanatateCum citeste MEDICINA CHINEZEASCA harta alunitelor! Pozitionarea lor pe corp spune totul...

Cum citeste MEDICINA CHINEZEASCA harta alunitelor! Pozitionarea lor pe corp spune totul despre SANATATEA TA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Singurul oras din Romania unde mergi gratis cu autobuzul daca citesti o carte!

Cu ocazia Zilei internaționale a Cărții, locuitorii din Timișoara...

Cel mai simplu remediu pentru alunitele inestetice! Toata lumea are acest ingredient in casa!

Usturoiul este unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste...

Daca ai aceasta linie in palma esti unul dintre cei putini! Vezi ce SEMNFICA ea!

Foarte putini oameni au aceasta linie curbata sub degetul...

Bărbie

Persoanele care au aluniţe pe barbă, sunt de obicei persoane încăpăţânate şi insistente care au mereu dorinţa de schimbare şi deplasare.

Gură

Dacă aluniţă este poziţionată deasupra buzei de sus, este un simbol al unei vieţi privilegiate în timp ce o aluniţă sub buza inferioară sugerează o viaţă de succes a urmaşilor.

Gât

În conformitate cu astrologia chineză, gâtul face legătură dintre viaţă spirituală şi corp. Aluniţa situată pe gât poate opri fluxul de energie şi poate conduce la dezamăgire. Dacă aluniţa este pe mijlocul gâtului, aceasta indică faptul că eşti o persoană cu un caracter sălbatic, care poate avea o influenţă negativă asupra celor din jur.

Braţe

O aluniţă pe antebraţ este o caracteristică a oamenilor plini de compasiune, iar în cazul în care aluniţa este pe părţile superioare ale braţului înseamnă că eşti o persoană care ştie să facă bani.

Piept

Aluniţele care se regăsesc în zona sânilor sau pieptului simbolizează putere şi o poziţie înaltă în societate sau în profesie. Dacă aluniţa este pe sfârcuri, înseamnă că, copiii dumneavoastră vor avea succes în viaţă.

Abdomen

Aluniţele apropiate de buric indică fericire în viaţă.

Palme

Aluniţele de pe palme sugerează că eşti un om foarte amabil şi ştii să îţi faci plăcută prezenţa oriunde te-ai află.

Spate

Oamenii care au aluniţe pe spate duc, de obicei, sarcinile grele în viaţă lor. Ei muncesc din greu, astfel succesul este ceva inevitabil, dar au nevoie de mai mult timp pentru a-l realiza.

Picioare

Persoanele care au aluniţe pe picioare, sunt persoane cărora le place să experimenteze. În cazul în care aluniţele sunt situate pe partea din spate a picioarelor, ne dezvăluie o persoană activă care îi place foarte mult sportul şi mişcarea. Persoanele care au aluniţe pe genunchi sunt persoane autoritare, cu un caracter puternic şi care ştiu cu adevărat ce vor de la viaţă. Aceste persoane nu au avut niciodată probleme financiare.

Laba piciorului

Persoanele cu aluniţe pe laba piciorului sunt persoane pacifiste care contribuie la crearea unei lumi mai bune. Aceste persoane nu ar face rău nimănui, fiind de o bunătate ieşită din comun.

Ultimele stiri