Acasă Tutorialul Zilei Cum sa prepari in casa cel mai ieftin exfoliant!

Cum sa prepari in casa cel mai ieftin exfoliant!

27

Potrivit unor studii recente, lenjeria murdara de pe pat poate sa aiba efecte crunte asupra sanatatii tale, daca nu respecti regulile de igiena.

Mai mult decat atat, se pare ca patul in sine gazduieste peste 10 milioane de microbi si microorganisme care efectiv convietuiesc cu no. Unele dintre acestea pe de alta parte pot cauza afectiuni grace.

Aceste microorganisme prefera mediile calde si umede, adica exact acele medii care iau nastere in momentul in care lenjeria de pat este murdara si folosita foarte des.

Pe langa aceste microorganisme, in lenjeria murdara de pat exista efectiv o mare cantiate de celule moarte ale propriului nostru corp. Aceste celule, daca sunt inhalate, pot sa provoace raceli, astm sau febra.

Pe langa aceste pericole, lenjeria de pat murdara poate sa gazduiasca unii germeni foarte periculosi precum salmonella sau virusi care afecteaza plamanii.

Insa de departe lenjeria murdara de pat poate provoca afectiuni grave ale pielii. Acest lucru se intampla din cauza ca un mediu de acest fel este propice pentru dezvoltarea acarienilor. Acestia pot declansa alergii, eczeme, rinite si tus.

Sursa: lyla.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos