Acasă Tutorialul Zilei Cele mai simple si eficiente solutii daca te strang pantofii!

Cele mai simple si eficiente solutii daca te strang pantofii!

27

Sigur ți s-a întâmplat și ție să cumperi o pereche de pantofi care îți plăceau mult, deși erau un pic cam mici pentru tine. Pentru că știm că durerea provocată de pantofi este greu de suportat, bănuim că nici nu i-ai mai purtat a doua oară. Îți venim în ajutor și îți dăm câteva trucuri care te vor ajuta să îi lărgești.

Folosește uscătorul de păr, pentru a-ți lărgi perechea de pantofi preferată. Căldura emanată de acesta înmoaie pielea și o lărgește ușor.

Folosește ziare

Fă o minge din ziare și înmoaie-o în apă rece, amestecată cu alcool. Nu îți face griji de pete, pentru că apa are grijă să nu se întâmple asta. Pune, apoi, mingea de ziare în pantofi și las-o acolo câteva ore. Acest truc nu este, însă, recomandat pentru piele întoarsă, pentru că pantofii vor rămâne pătați.

Bagă pantofii în congelator

Umple pe jumătate două pungi cu apă, pune-le în pantofi, apoi bagă-i în congelator. Pe măsură ce apa va îngheța, se vor lărgi și pantofii tăi. După ce au înghețat, scoate pantofii din congelator și lasă-i să se dezghețe.

Apelează la cizmar

Dacă nu ai timp de astfel de trucuri, du pantofii la un cizmar. El va ști ce să facă, pentru ca pantofii tăi preferați să nu te mai strângă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos