Acasă ACTUALITATE Cutremur MASIV in Romania! S-a simtit in jumatate de tara!

Cutremur MASIV in Romania! S-a simtit in jumatate de tara!

1880
Mai bine de jumatate din Romania a fost zguduita puternic noaptea aceasta, in urma celui mai masiv cutremur din ultimii ani.
Un cutremur puternic a avut loc în urmă cu puțin timp și s-a resimțit puternic inclusiv în Capitală.Potrivit Geofon epicentrul cutremurului a fost la la 84 de kilometri adâncime, în apropiere de Brașov.Primele măsurători arată că acest cutremur a avut magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter. Pe de alta parte, se arata ca seismul a avut o magnitudine de 5,2 si s-a produs la o adancime de 100 de kilometri, au informat pentru HotNews.ro reprezentantii Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP).

Centrul mediteranean de seismologie anunta o magnitudine a seismului de 5,3 grade si mentioneaza ca acesta a fost resimtit si in Republica Moldova, Bulgaria si vestul Turciei.

Potrivit reprezentanților INFP, cutremurul a avut epicentrul în zona Vrancea, la adâncimea de 100 de kilometri și a avut o magnitudine de 5,2 grade pe scara Richter, informează News.ro.

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAstazi este ziua Sfantului Stefan! Ce n-ar trebui sa faci niciodata in a treia zi de Craciun!
Articolul următorS-a aflat CAUZA prabusirii avionului rusesc in Marea Neagra! Vezi care au fost ULTIMELE CUVINTE ale pilotilor!