Acasă Media PLAN De ce a renuntat Dana Grecu la emisiunea zilnica de la Antena...

De ce a renuntat Dana Grecu la emisiunea zilnica de la Antena 3?

73

Dana Grecu, realizatoarea de la Antena 3, este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Aceasta a dezvaluit, vineri, ca renunta la emisiunea „La ordinea zilei” pentru a se putea dedica mai mult vietii personale. In acest sens Dana Grecu va realiza emisiuni doar in week-end.

Daca pe celebra realizatoare din trustul Intact o cunosc toti romanii, putini stiu detalii despre sotul acesteia si despre cei doi copii. In cartea publicata in anul 2016, jurnalista Ioana Mandache a dezvaluit ce profesie are Bogdan Grecu, sotul realizatoarei de la Antena 3. Conform lui Mandache, Bogdan este militar de profesie, iar in prezent activeaza in lumea afacerilor, el detinand propria firma. Pe sotul sau, Bogdan, l-a cunoscut in clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o intalnire a doua suflete ce alcatuiesc un intreg si care sunt impreuna de peste 20 de ani. In acea perioada, el lucra ca ofiter in armata, iar in momentul de fata se ocupa de afaceri, avand o firma proprie”, se precizeaza in cartea „Povesti de dragoste ale vedelor”, semnata de Ioana Mandache.

Mai mult, Mandache facea public faptul ca lui Bogdan Grecu ii plac sporturile extreme.

„Acestuia ii plac si sporturile extreme, iar ea ii poarta de grija atunci cand merge intr-o asemenea expeditie si recunoaste ca are emotii de fiecare data. Succesul si longevitatea relatiei se bazeaza pe iubire, dar si pe faptul ca fiecare are libertatea de miscare si propriul univers”, mai spune Mandache, printre altele.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos