Acasă Comentariul zilei De ce sunt evreii atat de inteligenti? Ce ii face un POPOR...

De ce sunt evreii atat de inteligenti? Ce ii face un POPOR de SUCCES?!

Am petrecut câţiva ani în Israel – pentru un stagiu, în câteva spitale de acolo – şi mi-a venit ideea de a face o cercetare: „De ce sunt evreii atât de inteligenţi?”

Este evident faptul că evreii sunt mai avansaţi în multe aspecte ale vieţii, cum ar fi ingineria, muzica, ştiinţa şi, mai ales, în mediul de afaceri – aproape 70% din comerţul mondial este deţinut de evrei, de la cosmetice, modă, produse alimentare, hoteluri, industria filmului (Hollywood şi altele) etc, până la armament. Este aceasta o coincidenţă sau ceva obţinut în mod conştient?

Cercetarea a durat aproximativ opt ani, timp în care am adunat informaţii într-un mod cât mai exact posibil, despre alimentaţia evreilor, cultură, religie, pregătirea iniţială a sarcinii etc, pentru a le compara cu obiceiurile altor naţii.


Citeste si:

Metin Cerchez: Evreii au condus si conduc IN CONTINUARE Romania!

Imigrantii sirieni sunt marcati IN EUROPA exact cum marcau NAZISTII pe EVREI!


Să începem cu pregătirea iniţială a sarcinii. În Israel, primul lucru pe care l-am observat este că mama însărcinată cântă mereu cântece religioase şi urmăreşte să rezolve cât mai des probleme de matematică împreună cu soţul.

Am fost foarte surprins să văd că viitoarea mamă purta mereu cărţi de matematică şi, uneori, chiar mă ajuta în rezolvarea unor probleme. La întrebarea „Faci asta  pentru copilul din tine?”, ea mi-a răspuns: „Da, pentru a instrui copilul încă din burtă, numai aşa va putea fi un geniu mai târziu”.

Continuarea aici

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentHarta Europei NU va mai fi la fel! Dupa mai bine de 200 de ani o GRANITA din INTERIORUL UE se schimba!
Articolul următorObisnuiesti sa-ti pui rufele la uscat pe calorifer? Pui in PERICOL sanatatea intregii FAMILII!