38.2 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăACTUALITATEDeclaratie de la Bruxelles despre romii din Romania: ”Gunoaie ale societatii” care...

Declaratie de la Bruxelles despre romii din Romania: ”Gunoaie ale societatii” care ar trebui ”batute cu parul”!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Eurodeputatul italian Gianluca Buonanno, membru al partidului radical Liga Nordului, a declarat că romii sunt nişte „paraziţi”, nişte „gunoaie ale societăţii” şi ar trebui „bătuţi cu parul”. Dacă ar reveni în România, membrii acestei etnii ar ajunge „la închisoare”, a mai spus eurodeputatul.

romi„În România, Bosnia şi Albania sau de unde or veni, dacă revin ajung la închisoare. În Italia nu se întâmplă aşa. Îşi exploatează copiii şi femeile, aştia sunt oameni care trebuie bătuţi cu parul. Cu parul! Sunt de acord cu ce a declarat liderul Ligii Nordului şi cred că împărtăşeşte cuvintele mele”, a spus Buonanno, potrivit site-ului Affaritaliani.it.

În urmă cu câteva ore, Matteo Salvini, liderul partidului xenofob italian Liga Nordului, afirma că taberele de romi din Italia „trebuie rase de pe faţa pământului”.

„Romii din Italia trebuie să aibă aceleaşi drepturi şi obligaţii ca cetăţenii italieni. Tabere de romi nu mai există aproape în nicio altă parte a Europei”, a declarat Matteo Savini, secretarul general al partidului radical italian Liga Nordului, potrivit TGcom24.it.

Sursa: Antena3.ro

Ultimele stiri