Acasă ACTUALITATE Dragnea a inceput MAZILIREA lui Grindeanu pentru a-si scapa pielea! Razboi pe...

Dragnea a inceput MAZILIREA lui Grindeanu pentru a-si scapa pielea! Razboi pe fata in PSD!

Televiziunea de casa a PSD-ului si principalul canal de comunicare al lui Liviu Dragnea l-a desfiintat in ultimele 24 de ore pe Sorin Grindeanu. Analistii arata ca ordinul vinde direct de la liderul PSD, care vrea astfel sa-si scape pielea in partid si il ofera pe Grindeanu pe tava opiniei publice.

Războiul politic din ultima perioadă, acompaniat de proteste de stradă, a declanșat un conflict și în interiorul PSD. Dincolo de aspectul de monolit, în principalul partid de guvernământ se conturează două tabere importante și alte două grupări care așteaptă la cotitură, scrie stiripesurse.ro.

Ordonanța 13 a reușit nu doar să genereze tensiuni sociale, ci și să tulbure apele în PSD. Conflictul dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu (semnalat ca un zvon la momentul abrogării OUG 13 și la momentul demisiei lui Iordache – decizii care i-ar fi aparținut premierului, în ciuda opoziției lui Dragnea) este confirmat de surse din interiorul partidului, dar și de evenimentele din ultimele zile.

Potrivit surselor din PSD, Dragnea ar pune la cale o operațiune prin care Grindeanu ar trebui să fie făcut responsabil de tot scandalul din jurul OUG 13. Premierul ar fi scos țap ispășitor în primul rând în partid, dar și pentru opinia publică. Această manevră ar fi o urmare a faptului că din ce în ce tot mai mulți lideri PSD din țară încep să comenteze, nemulțumiți de gaura de imagine în care a fost aruncat partidul.

Chiar dacă Dragnea este președintele PSD, Grindeanu emană forță prin funcția pe care o deține, funcție din care nu poate fi înlăturat ușor. Astfel, mai multe organizații ar fi de partea acestuia într-un conflict deschis cu Dragnea, în special cele din Moldova, care au ieșit în pierdere la momentul împărțirii funcțiilor. Și deja celebrul primar al Iașului pare să fie în tabăra lui Grindeanu. De partea cealaltă, Dragnea ar fi avut o întâlnire cu liderii de filiale din sudul țării, pentru contracararea oricărei tentative de puci în partid.

Pe lângă cele două tabere importante care s-au conturat în PSD ca urmare a scandalului din jurul OUG 13, alți doi lideri aștepată la cotitură, alături de proprii adepți. Primul este fostul premier Victor Ponta, cel care este reevaluat în această perioadă până și de dușmani, ieșind câștigător dintr-o comparație cu Dragnea. Fostul premier are un grup puternic de susținători în partid, foști miniștri și nu numai, lăsați în afara funcțiilor de actualul președinte al PSD.  Al doilea lider care ar putea emite pretenții este Gabriela Firea. Însă, potrivit surselor din partid, primarul Capitalei nu-și dorește să intre într-un război cu liderii partidului, ci este adepta unui joc pe termen lung.

FOTO – Premierul Romaniei se intalneste noaptea, in Herastrau, cu urmariti generali si condamnati la inchisoare!

Un război în toată regula, pe față, ar putea izbucni în curând în PSD. Dovadă stă și faptul că au fost demarate diverse manevre prin intermediul brațelor media aservite. Un exemplu pare să fie și articolul dintr-o publicație tabloidă, în care premierul apare la masă cu doi lideri PSD, descriși ca interlopi. Imaginile au fost preluate și de RTV, care a surprins pe toată lumea prin atacul la adresa lui Grindeanu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSunt bani pentru pensiile speciale ale parlamentarilor dar nu sunt pentru marii sportivi!
Articolul următorAdevarata TEROARE despre care nimeni nu vorbeste! Rusia trimite AVIOANE DE LUPTA si TANCURI la granita Romaniei!