Acasă Bacau Dupa Godina, un alt politist ia ATITUDINE! Scrisoare deschisa catre conducerea MAI:...

Dupa Godina, un alt politist ia ATITUDINE! Scrisoare deschisa catre conducerea MAI: Continuati controalele in tara si STARPITI CORUPTIA!

Mesajul unui poliţist din Neamţ pentru ministrul Tobă: „Continuaţi controalele în toate inspectoratele de poliţie şi stârpiţi toţi corupţii şi neaveniţii!”

Ioan Cănărău, ex-lider sindical SNAP Neamţ, susţine protestul unui fost coleg poliţist aflat în război cu şefii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău.

Poliţiştii nemţeni Ioan Cănărău, fost vicepreşedinte SNAP (Sindicatul Naţional al Poliţiştilor) şi colegul său Gabriel Butnaru sunt alături de Aurel Munteanu, în lupta pe care acesta o duce cu şefii Poliţiei judeţene Bacău.

Cănărău şi Butnaru îl susţin pe Munteanu, un fost agent la Poliţia Moineşti, care a protestat luni, 22 februarie, în faţa sediului IPJ Bacău cerând demisia chestorului Vasile Oprişan, şeful inspectoratului, pentru trecerea sa în rezervă (la începutul anului 2015), o măsură considerată abuzivă.


Citeste si:

Cel mai iubit politist din Romania E PUS LA PUNCT de sefi dupa ce a luat permisul unui ”SMECHER” din Brasov! ”De ce in 2016 un politist e certat ca isi face treaba?”

VIDEO – Politistii locali din Cluj S-AU FACUT DE RAS la parada de 1 decembrie! Acum sunt viral pe internet!


„Aurel Munteanu a ales să stea de două ori în greva foamei în holul Poliţiei Moineşti! A fost trimis Corpul de Control, fără niciun rezultat! Prin mai multe acţiuni infracţionale continuate, trafic de influenţă, etc, a fost declarat inapt serviciului poliţienesc pe motivul unei inventate afecţiuni psihiatrice, fără un istoric medical în acest sens, doar pentru că l-a vorbit de rău pe Facebook pe fostul ministru Oprea! Sesizările lui au fost făcute publice la vremea respectivă şi chiar dvs aţi muşamalizat acest caz, din postura de şef al Poliţiei Române!”, i-a transmis Cănărău ministrului Petre Tobă, prin intermediul unei scrisori deschise, scrie Adevarul.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSUA trimite INCA O MIE de soldati in Romania! Ce rost au daca e liniste si pace?!
Articolul următorRenumit jurnalist si moderator de talk show in mainile DNA! A scris tot!