Acasă Bacau Primul PREOT care arata PUTREGAIUL si CORUPTIA din BOR! Vezi cum se...

Primul PREOT care arata PUTREGAIUL si CORUPTIA din BOR! Vezi cum se dau SPAGILE si cine IA BANII in Biserica!

Preotul paroh din localitatea băcăuană Cernu a declanşat un scandal uriaş în sânul Bisericii Ortodoxe Române după ce l-a acuzat de luare de mită pe Ioachim Băcăuanul, şeful Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

Un preot paroh din localitatea băcăuană Cernu a declanşat anul trecut un scandal uriaş în sânul Bisericii Ortodoxe Române după ce l-a acuzat de luare de mită pe Ioachim Băcăuanul, şeful Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

„În 2002 mi s-au cerut 7.000 de dolari şpagă pentru parohie. I-am dat Presfinţitului Ioachim 5.000 de dolari. Acum avem un proces pe rol, ei nu respectă nici asta şi vor să mă alunge. Dacă vor continua cu abuzurile, vreau cei 10.000 de dolari daţi şpagă la primirea parohiei, 7.000 cu tot cu dobânda plătită, dar şi aproape 7.000 de euro pe care i-am investit în casa parohială. M-am săturat de această mizerie care se face în biserică. Totul este pe bani. Mi s-au cerut 3.500 de euro ca să rămân în parohie”, a spus preotul Irinel Andronache.


Citeste si:

Reactia unui preot la valul de ura impotriva Bisericii: Daca politicienii au mers la Colectiv nu inseamna ca sunt solidari, ei fac bai de multime!

Niciun PREOT nu a mers la locul TRAGEDIEI: Oamenii aia il venerau pe DIAVOL! Au cautat moartea, asta au gasit!

Americanii critica dur Biserica Ortodoxa Romana: Preotii aici hartuiesc si intimideaza oamenii!


Peste 100 de credincioşi din satul băcăuan Cernu au fost implicaţi în august 2014 într-un conflict spontan, generat de tentativa autorităţilor bisericeşti de a-l îndepărta din funcţie pe preotul paroh local, potrivit Adevarul.

Un grup de clerici din partea Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, condus de Costel Mareş, protopopul din oraşul Moineşti, s-a deplasat în localitatea cu 1.500 de locuitori şi a forţat spargerea lacătului pus pe uşa bisericii.

„Nu mai suport. Mi s-au cerut 3.500 de euro ca să rămân în parohie”, spune preotul cu lacrimi în ochi:

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentL-a linistit DNA-ul! Piedone este URMARIT PENAL pentru ABUZ IN SERVICIU si FALS, in dosarul Colectiv!
Articolul următorProfesor la Universitatea Tehnica din Bucuresti: Arenele Romane trebuie INCHISE URGENT!