Acasă Comentariul zilei Reactia unui preot la valul de ura impotriva Bisericii: Daca politicienii au...

Reactia unui preot la valul de ura impotriva Bisericii: Daca politicienii au mers la Colectiv nu inseamna ca sunt solidari, ei fac bai de multime!

Un ieromonah a luat atitudine si a făcut mai multe precizări, pe pagina sa de Facebook, după tragedia de vineri seară

Preoții lipsiți de solidaritate” cât de josnic sună și mai ales că este spus doar pentru denigrare și din răutate. Dacă a fost sau nu vreun preot să aprindă o lumânare la acel club nu știe nimeni, preoții mai merg și civili nu numai cu „poalele să le atârne” până pe asfalt, dar cu siguranță sunt destui preoți care azi au slujit Sfânta Liturghie în care au pomenit și aceste suflete nefericite.


Citeste si:

Niciun PREOT nu a mers la locul TRAGEDIEI: Oamenii aia il venerau pe DIAVOL! Au cautat moartea, asta au gasit!


Dacă Președintele sau alți politicieni au făcut acest gest nu înseamnă neapărat că sunt solidari n detrimentul preoților, ci doar fac o baie de mulțime asigurându-și alte voturi pentru viitor. Preoții se roagă în taină, aprind lumânări în taină… Iertați-mă, dar mi-e scârbă de atâta răutate”, a fost mesajul postat de ieromonahul Daniel Andrian pe Facebook, citat de dcnews.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO HORROR – Peste 30 de morti si 35 de raniti dupa ce un AUTOCAR s-a prabusit intr-o PRAPASTIE IMENSA!
Articolul următorScrisoarea deschisa a unui martor la incendiul din Colectiv catre Raed Arafat si autoritati: Care mobilizare? Singura sansa sa scapam e sa plecam toti din tara asta!