Acasă Bacau Un oras mare din Romania sta sub PERICOLUL RADIATIILOR RADIOACTIVE! Afacerile celui...

Un oras mare din Romania sta sub PERICOLUL RADIATIILOR RADIOACTIVE! Afacerile celui mai bogat roman, Ioan Niculae, sunt CAUZA!

Romania a iesit din anii comunismului cu o industrie dezvoltata in jurul centrelor urbane, iar mediul a fost de cele mai multe ori neglijat. Solul, aerul, apa au fost otravite si continua sa reprezinte si astazi un pericol pentru noi toti.

Duminica, la „Romania te iubesc” vedeti cum in ultimii ani, un munte de deseuri cu potential radioactiv si toxic a fost subiectul unei incercari de a frauda bani publici prin inginerii financiare in spatele carora stau investitori smecheri si autoritati corupte.

210 situri contaminate si alte cateva sute cu potential nociv se gasesc acum pe suprafata tarii, de multe ori in apropierea oraselor, acolo unde industria dadea sute de mii de locuri de munca. Dupa 89, situatia fabricilor a intrat pe o panta descendenta, colosii industriali au disparut si in locul lor au ramas ruine, cladiri si comunitati distruse si multa, foarta multa poluare, scrie stirileprotv.ro.


Citeste si:

I-a ajuns ELEFANTUL împăiat din Africa! Cineva să-l anunțe pe Ioan Niculae în PUȘCĂRIE!

Testamentul omului de afaceri Dinu Patriciu a IESIT LA IVEALA! Vezi cui a lasat averea fostul CEL MAI BOGAT ROMAN!


In urma distrugerii industriei chimice romanesti au ramas in urma mii de de tone de deseuri toxice sau chiar radioactive. Intram in imperiul construit de Ioan Niculae – magnatul roman s-a imbogatit si din afacerile cu ingrasaminte chimice, si a uitat obligatiile de mediu asumate la privatizarea fabricilor pe care le-a preluat. A reusit, intre timp, sa paseze unele dintre ele unor institutii ale statului, care nu stiu cum sa le rezolve.

De aproape 20 de ani de cand trebuia sa fie rezolvata, la Bacau, o problema grava de mediu este plasata in carca statului roman, in timp ce responsabilii incearca sa scape dupa un scenariu aparent bine pus la punct. Povestea, pe larg, duminica, intr-o ancheta marca „Romania te iubesc”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTata si fiu, LUPTA IMPREUNA pentru Romania, in teatrul de razboi din Afghanistan! ”Ma simt in SIGURANTA langa TATA!”
Articolul următorLeonardo DiCaprio A CASTIGAT OSCARUL! Vezi lista completa a Premiilor Oscar!