Acasă Bacau VIDEO SOCANT – Slujba de EXORCIZARE executata de un preot militar din...

VIDEO SOCANT – Slujba de EXORCIZARE executata de un preot militar din Bacau! ”Îi umba ceva PRIN ORGANE, ca un SARPE!”

O inregistrare video cu o femeie de 56 de ani din comuna vasluiana Ivanesti, exorcizata in Bacau, la biserica Inspectoratului Judetean de Jandarmi, a fost publicata pe internet. Potrivit cotidianului Adevarul, medicii ieseni i-au spus femeii ca din punct de vedere psihic este sanatoasa. Preotul militar Iulian Ichim, care a condus slujba de exorcizare, considera insa ca este un caz grav in care Dracul a pus stapanire pe femeie.

Potrivit Adevarul, Anisoara este vaduva de noua ani si are tot atatia copii pe care-i creste singura. Femeia ar fi vizat, in urma cu trei luni, ca a venit la ea o femeie in negru care a vrut sa-i bage un cutit in inima.

„De atunci, simte ca se sufoca, ca-i umbla ceva prin organe, ca un sarpe, alteori, ca un ghem care o atinge sub coaste, la inima, simte ca cineva a pus stapanire pe ea. A fost internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dar medicii nu i-au gasit nimic. A fost investigata de psihologi si au gasit-o clinic sanatoasa. ‘Medicii mi-au spus ca ei nu au ce sa-mi faca, sa ma duc sa ma caut la biserica’, a spus Anisoara”, precizeaza Adevarul.

„Cei demonizati au o putere mare, sunt greu de tinut pe loc. Jandarmii au mai vazut asa ceva la Iasi, la Sfanta Parascheva.  Am stat toata noaptea in rugaciune, la biserica. A facut urat, s-a zbatut si a a scos sunete greu de descris. Acum este mai lucida”, a declarat preotul bacauan, citat de Adevarul.

Iata mai jos un fragment din slujba de exorcizare.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDe ce Romania are in fiecare an crestere economica, dar romanii sunt la fel de SARACI?!
Articolul următorDecizia ISTORICA in Uniunea Europeana! Toate statele membre SUNT AFECTATE!