Acasă ACTUALITATE Ea este cel mai inteligent om din lume! Are un IQ mai...

Ea este cel mai inteligent om din lume! Are un IQ mai mare decat al lui Einstein sau Stephen Hawking!

Nicole Barr are 12 ani şi este fetiţa unor nomazi care locuiesc momentan în Essex, Marea Britanie. Ce o face deosebită este IQ-ul său de 162, mai mare decât al lui Albert Einstein sau Stephen Hawking – ambii au IQ de 160, scrie cosmopolitan.com.

Fetiţa de 12 ani a depăşit aşteptările: un adult are, de obicei, un IQ de 100, în timp ce orice număr peste 140 desemnează un geniu. Până şi Nicole se declară surprinsă: „Nu m-am aşteptat, am fost şocată”, în timp ce mama sa spune că cei care îi cunosc fiica ştiu că aceasta este deosebită: „E un copil care munceşte foarte mult. Stă peste program la şcoală, la orele speciale pentru teme şi nu a lipsit nicio zi. Vedea greşelile din reviste şi cărţi şi le corecta de când era mică. E mereu veselă, îi place să se amuze şi îmi cere mereu mai multe teme”.


Citeste si:

Cel mai inteligent om din lume este un copil din Romania! Vezi ce IQ incredibil are!

Spune-mi la ce ora adormi ca sa-ti spun cat esti de inteligent!


Nicole se afla deja cu mulţi ani înaintea celorlalţi colegi ai săi, la şcoală şi rezolva probleme complexe de algebră la doar 10 ani. Toţi profesorii săi au numai cuvinte de laudă pentru micuţă, scrie cosmopolitan.com, citând presa locală din Essex.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO SOCANT – Invazie de lacuste URIASE! A fost decretata starea de URGENTA!
Articolul următorFiica unui cunoscut politician PSD a murit la doar 18 ani!