Acasă Alba El este CEL MAI BUN primar din Romania! A adus intr-o comuna...

El este CEL MAI BUN primar din Romania! A adus intr-o comuna amarata mai multi bani europeni decat orasele mari! Dragnea L-A DAT AFARA imediat!

612

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, Gheorghe Damian, exclus in urma cu aproape doua luni din PSD ca urmare a unei hotarari a Comitetului Executiv Judetean Alba, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca are incredere in decizia pe care o va lua conducerea centrala a partidului in ceea ce-l priveste, acesta mentionand ca Liviu Dragnea i-a transmis sa aiba rabdare.

„Eu am contestat decizia colegilor mei, pe care am considerat-o nestatutara, dar mai ales nedemocratica. Vreau sa va spun ca decizia de excludere a mea trebuie luata de catre Biroul Executiv National. Ei (C.Ex.Jud. Alba – n.r.) cel mult puteau propune excluderea mea. Chiar am incredere in decizia pe care o vor lua colegii la nivel national, in intelepciunea lor, si astept si eu cu nerabdare”, a afirmat Gheorghe Damian, vicepresedinte al organizatiei judetene Alba a PSD.

Damian a precizat ca a depus contestatie atat la Alba Iulia, cat si la Bucuresti.

„Cand se va reuni urmatorul C.Ex.National sigur se va demara (analiza contestatiei -n.r.). (…). Eu chiar am incredere in familia PSD si in valorile social-democrate. (…). Stiu ca dintr-o familie nu poti fi dat afara asa, pe usa din dos si nici noaptea tarziu. Stiu ca intotdeauna in familie (…) esti chemat acolo, la masa si se dezbat subiectele, ti se da dreptul la aparare. (…). Si un criminal in serie are dreptul la aparare, la un avocat. Nicidecum nu se face asa ceva”, a mai spus primarul, citat de Agerpres.

El a mentionat ca s-a intalnit cu liderul partidului, Liviu Dragnea, la Adunarea generala a Asociatiei Comunelor din Romania, al carui vicepresedinte este, iar acesta i-a transmis sa aiba rabdare.

„Am avut o discutie scurta si a spus sa am rabdare. Cu Ioan Dirzu (presedintele interimar al PSD Alba – n.r.), din pacate nu (m-am intalnit – n.r.). Eu l-am sunat, i-am dat mesaj, dar nu… A refuzat”, a conchis Gheorghe Damian.

Imediat dupa ce a fost exclus din PSD, Damian a spus ca nu doreste sa fie scos ”pe usa din spate” a unui partid din care a facut parte 17 ani si de care este ”legat sufleteste” si ca, in consecinta, va ataca decizia Comitetului Executiv Judetean Alba.

Damian se afla la al V-lea mandat consecutiv de primar, fiind reales in vara anului trecut cu 85%.

Ciugud este comuna din Romania cu cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene, fiind atrase peste 16 milioane de euro, ceea ce inseamna, potrivit autoritatilor locale, bugetul acestei localitati pe o jumatate de secol.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos