26.6 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăStirea zileiAlbaScandal in ALDE: Nu o să plec capul niciodată în fața prostiei,...

Scandal in ALDE: Nu o să plec capul niciodată în fața prostiei, ipocriziei și a minciunii unor parveniți politici!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Daniel Rusu, primarul comunei Șpring și membru ALDE, nu a rămas dator cu replica pentru președintele organizației ALDE Alba, Ioan Lazăr, care a anunțat că este luată în considerare excluderea sa din partid după ce a contestat delegația permanentă, deși a participat la respectiva ședință, anunta ziarulunirea.ro.

El îl acuză pe Lazăr că minte, reamintește că există o hotărâre a instanței privind faptul că ședințele ALDE sunt nestatutare și spune că nu-l va trăda pe Daniel Constantin în care are încredere deoarece este ”aproape singurul politician onest”.

”Ion Lazăr minte cu nerușinare când afirma ca eu am luat parte la acea ședință. Indiferent de decizia sa Ion Lazăr trebuie sa știe că rămân fidel intereselor oamenilor simpli, a celor mulți și că nu o să plec capul niciodată în fața prostiei, ipocriziei și a minciunii unor parveniți politici. Acesta a fost motivul pentru care m-am perindat pe la atâtea partide. E simplu. Am candidat de la PUR iar ulterior partidul și-a înșelat electoratul și a intrat în coaliție cu PSD…am plecat, am candidat de la PD și ulterior aceștia s-au aflat în coaliție cu PNL și apoi cu PSD… am plecat, am candidat de la PNL iar aceștia au asimilat PDL… au trădat electoratul deci am plecat și de aici. Am candidat de la ALDE susținut doar de aripa PC, Daniel Constantin. Nu îl pot trăda, e aproape singurul politician onest în care am încredere. Sper sa nu ma dezamăgească. Toate partidele pe care le-am părăsit au trădat electoratul și evident și pe cei care m-au ales. Am fost și voi rămâne de partea celor mulți indiferent de consecințe. Faptul ca ședințele ALDE Alba nu mai sunt demult statutare a arătat-o instanta și o va arata în continuare. Păcat de majoritatea membrilor ALDE că sunt șantajați sa rămână alături de acest grup de interese care a acaparat puterea”, a spus Daniel Rusu.

Ultimele stiri