Acasă ACTUALITATE Exemplul perfect al TUPEULUI si NESIMTIRII politicienilor din Romania: A inregistrat ”#REZIST”...

Exemplul perfect al TUPEULUI si NESIMTIRII politicienilor din Romania: A inregistrat ”#REZIST” la OSIM si a confiscat astfel simbolul protestelor!

Semnul #rezist „inventat” în timpul protestelor anti-PSD a fost confiscat de un fost politician UNPR care l-a înregistrat la OSIM. Pe baza acestuia își va face un partid politic!

Pe pagina de Facebook a protestelor din Piața Victoriei, Corupția ucide a scris:  „Tot felul de oportunisti incerca sa profite si sa faca capital de imagine dupa o miscare sociala. Un patron de ziar din Arges, fix asta a facut azi.

Zice ca mama lui l-a nascut cu #rezist in brate.

Si atunci ar trebui sa fie marca inregistrata pentru el, iar restul, pleaba care a iesit la proteste sa foloseasca acest logo si text, dar cu acordul lui, daca nu vrei sa platesti amenda pentru drepturi de autor.

Are si logo, desi logo-ul #rezist a fost facut de Luminita Dejeu de la de-clic.ro
Acest domn a mai zis ca nu se opreste aici, oare are de gand sa atace in instanta orice protestatar care poarta o insigna cu #rezist ?

Esti penibil, si tu si partidul de unde ai aparut, UNPR. Voi demonstrati ca nu stiti sa construiti ceva, va place doar sa furati.

Asta spunea el:

”OFICIAL ! De astazi, #REZIST este marca nationala inregistrata pentru 8 clase de protectie. Am inregistrat personal la OSIM – Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, expresia #REZIST cat si un logo.Pe modelul PODEMOS din Spania, zilele urmatoare, avocatii vor depune la Tribunalul Bucuresti cererea de inregistrare a noului partid #REZIST cu logo-ul aferent. Si nu ma opresc aici !”.

Iulian Uță are ziarul Profit din Curtea de Argeș http://www.ziarulprofit.ro.

Partea buna este ca acest domn nu o sa apuce sa faca prea multa baie de multime, pentru ca ne-am saturat sa #rezistam, asa ca incepem sa#schimbam, #luptam, scrie romani-buni.info.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Lucian Bute e gata! Facut KO in meciul de revenire, boxerul roman s-ar putea retrage definitiv!
Articolul următorTariceanu, prins in dosarul lui Popoviciu privind terenurile din Baneasa!