Acasă Sanatate Fara sa ne dam seama, TOTI incercam CEL MAI PUTERNIC DROG DIN...

Fara sa ne dam seama, TOTI incercam CEL MAI PUTERNIC DROG DIN LUME! Si ne place!

Helen Fisher este un antropolog din SUA cunoscut si sub numele de „antropologul iubirii“. Ea a facut un studiu potrivit caruia dragostea este cel mai puternic drog din lume. Fischer a descoperit ca, atunci cand suntem indragostiti si cand iubim, se activeaza acea parte din creier care se activeaza si cand oamenii se drogheaza.

rogAntropologul american Helen Fisher si colegii sai au facut un studiu despre iubirea romantica. Au scanat, cu ajutorul unui RMN, creierele a 32 de persoane indragostite. 17 erau indragostite nebuneste si dragostea lor era impartasita, iar 15 tocmai fusesera parasite de parteneri. Rezultatele au fost extrem de interesante si au aratat ca dorinta, dragostea romantica si atasamentul nu functioneaza mereu impreuna, ca sexul intamplator nu e chiar asa de intamplator si ca, in creier, atunci cand suntem indragostiti se activeaza acea parte care e activa si cand corpul se drogheaza.

Cand ne indragostim, spune Helen Fisher, in creier se petrec o serie de lucruri. Persoana de care ne indragostim capata, in ochii nostri, „o insemnatate speciala”, scrie adevarul.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedent”Dupa Ucraina, Rusia va ataca Turcia!” – profetiile lui Vilna Gaon S-AU ADEVERIT!
Articolul următorLa doar 12 ani LUPTA pentru viata ei CU BOALA! Conducerea scolii A DAT-O afara ca facea ABSENTE!