Acasă Sanatate Femeile care poarta colanti SE EXPUN UNUI MARE RISC! Vezi ce spun...

Femeile care poarta colanti SE EXPUN UNUI MARE RISC! Vezi ce spun medicii!

Colanţii de yoga sunt din ce în ce mai populari pe zi ce trece – Iată însă ce pericol te paşte dacă porţi astfel de colanţi!

Pantalonii de yoga îţi oferă confort şi libertate, însă îţi pot aduce şi o mulţime de probleme la nivelul epidermei, scrie feminis.ro.

Mulaţi şi dintr-un material sintetic, colanţii favorizează apariţia foliculitei, mai ales atunci când sunt purtaţi cu regularitate. Foliculita este caracterizată prin apariţia unor băşicuţe pline cu puroi, exact la rădăcina firelor de păr. Această iritaţie nu numai că este inestetică, însă provoacă şi un disconfort major, fiind însoţită de mâncărimi puternice.

Mai mult decât atât, colanţii de yoga foarte mulaţi provoacă şi arsuri stomacale ori dureri abdominale, spun medicii.

Pentru a evita problemele menţionate de mai sus, poartă astfel de colanţi numai când faci sport şi ai grijă ca, imediat după antrenament, să îi dai jos şi să îţi faci un duş. Aceşti colanţi trebuie spălaţi după fiecare purtare!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn URIAS lant de magazine practica PRETURI EXAGERAT DE MARI in Romania in comparatie cu alte tari din Europa!
Articolul următorVIDEO – Fostul sef la US Secret Service o ataca pe Kodruta Kovesi: DNA-ul e directionat politic! Ce interese are?