Acasă Topurile zilei Floarea Raiului: 7 efecte dovedite clinic asupra organismului!

Floarea Raiului: 7 efecte dovedite clinic asupra organismului!

Priboiul sau floarea Raiului este una dintre cele mai bune plante din fitoterapia românească, benefică pentru tratarea diverselor afecţiuni. 

floarea raiuluiDe la priboi se utilizează numai partea aeriană a plantei, care se recoltează în timpul înfloririi, între lunile iunie şi octombrie. Planta conţine diverse substanţe active, precum ulei volatil, tanin, vitaminele A, B şi C, dar şi minerale (calciu, potasiu, fier, fosfor, magneziu şi germaniu), care au un efect foarte puternic de stimulare a oxigenării celulare, fiind foarte bună pentru vindecarea tumorilor maligne, dar şi benigne. Ceaiul, infuzia, decoctul şi pulberea din plantă sunt recomandate atât pentru tratament intern, cât şi extern.

Combate cancerul

Priboiul este excelent pentru tratarea diverselor forme de cancer, precum cel pulmonar, mamar, de col uterin, de piele, dar şi cel laringian, bucal sau intestinal. În aceste cazuri se vor bea patru căni cu infuzie pe zi, cu înghiţituri mici, iar extern, precum în cazurile de cancer de piele, se pot pune cataplasme cu tulpini crude de plantă. În toate cazurile de cancer, tratamentul cu infuzie trebuie însoţit şi de un regim alimentar corect, cu mai puţină carne şi cu un aport de sucuri naturale, legume, fructe şi cereale integrale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
Articolul precedentCe i-a scris Oana Zavoranu pe coroana mamei te va lasa MASCA!
Articolul următorAstazi sarbatorim Duminica Tomii! Ce spune traditia ca nu ai voie sa faci azi?!