18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăACTUALITATEFosta sotie a lui Dan Condrea: Era agent SIE, purta ARMA la...

Fosta sotie a lui Dan Condrea: Era agent SIE, purta ARMA la el! Din 2008 a dat bani la toate partidele, si PSD si PNL!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea, continuă seria dezvăluirilor incendiare despre afacerile Hexi Pharma. Femeia spune că Dan Condrea a dat, începând din 2008, bani la partidele politice, PNL și PSD. Totodată, ea spune că a predat un laptop și acte unei angajate SRI.

”Eu consider că er agent SIE pentru că a simțit nevoia să se înarmeze, a obținut cu ușurință un permisul de port-armă. SIE angajează în sistemul bancar și în sistemul de stat, patroni. E o presupunere a mea.

 Eu nu primesc ordine de la tine a spus când l-am întrebat dacă e ofițer acoperit. I-am spus că vreau să-mi fac și eu sun sistem off-shore la aceeași firmă la care a făcut și el. Era prin 2007-2008 până în 2009. El mi-a dat o carte de vizită și acolo, la firma de intermediari, cetățeni ruși, maghiari, basarabeni. Atunci și-a schimbat comportamentul, a devenit mai violent, mult mai violent. Fusese până atunci violent, dar apoi a devenit și mai violent. Mă dădea cu capul de parchet și de beton.

Dacă până atunci mă obliga să mergem în vacanțe doar în România, după aceea mergea doar în străinătate singur, în Germania, Portugalia și își deschidea conturi offshore.  A urmat o explozie în afaceri, cu cifre uriașe.


Citeste si:

Fosta sotie a lui Condrea: Un agent CIA m-a sunat si m-a amenintat SA NU MAI SPUN NIMIC!

Primele declaratii ale MARTORULUI CHEIE in accidentul mortal al lui Dan Condrea: NU A INCERCAT SA SE SINUCIDA!

Sotia patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, UIMESTE pe toata lumea! Ce mesaj a TRANSMIS!


El dădea bani la toate partidele la PNL, la PSD, erau toate partidele în acele fișiere ascunse pe care eu le-am găsit la o percheziție a mea în 2008. Eu eram director general al Hexi Pharma. El ne punea viața în pericol cu acțiunile lui, mie și copilului. Erau și nume, și sume.

Am fost la Irina Cristea Buleandra a cărei mamă era la SRI și am predat un laptop cu informații, în septembrie-octombrie 2008. Am predat și acte, o sacoșă, despre UNILAP, despre tulpini înalt patogene primite din Germania. Am oprit activitatea pe UNILAB pentru că el nu a mai putut funcționa. Mă amenințat că mă împușcă.

 

Eu voiam să candidez la funcții publice parlamentare, prezidențiale. Eu nu am făcut nicio sesizare, nici la SRI, nici la DNA. Am apelat la acea prietenă din SRI. De câte ori ieșeam din casă, eram filată. Se întâmpla să vină Dan Condrea după mine în trafic exact unde eram. De unde știa unde eram, nu știu.”, a spus aceasta la Antena 3.

Ultimele stiri