Acasă ACTUALITATE Ne ia pe toti de PROSTI! Fosta sefa a Comisiei de Sanatate...

Ne ia pe toti de PROSTI! Fosta sefa a Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, Rodica Nassar, JURA ca n-a auzit de Hexi Pharma!

Fosta soție a lui Dan Condrea a declarat ca Hexi Pharma a supravietuit datorita mitelor pe care membrii Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților le-au primit de-a lungul timpului. Rodica Nassar, fosta șefă a Comisiei și sora lui Mihai Mugur Toader, primar interimar al Sectorului 2, se jura acum că nu a auzit de Hexi Pharma până la izbucnirea scandalului.

„Intrați pe site-ul camerei să vedeți care era componența Comisiei în 2006, să spună doamna cine era. Eu am intrat în 2008. Nu am auzit de nicio șpagă și de nicio licitație trucată. Pot să jur că nici n-am auzit de Hexi Pharma până acum, când a izbucnit acest scandal. Nu am știut că există. Apropo de declarația doamnei, întrebați-i pe cei din mandatul 2004 – 2006, pe cei care au fost membrii comisiei în acea perioadă la care se referă doamna”, a declarat Rodica Nassar, citata de realitatea.net.

Deputatul Rodica Nassar, șefa organizației PSD sector 2 și un foarte influent, deși discret, membru al PSD încă de pe vremea guvernării Năstase-lliescu.

Practic, este sora lui Mihai Mugur Toader, primar interimar al Sectorului 2 urmașul lui Neculai Onțanu, arestat preventiv în martie de către procurorii DNA. Practic, Toader este împins acum de Nassar și Onțanu pentru ca Sectorul 2 să rămână sub controlul PSD.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentStudiu IRES: Romanii s-au saturat de partide, vor oameni independenti, care au dovedit ca fac treaba!
Articolul următorMarele actor Sebastian Papaiani INTERNAT DE URGENTA la Neurologie dupa un grav ATAC CEREBRAL!