Acasă ACTUALITATE Fostul premier al Romaniei UMILESTE un ministru din guvernul Dragnea: Ca de...

Fostul premier al Romaniei UMILESTE un ministru din guvernul Dragnea: Ca de obicei, bate campii!

Fostul premier Victor Ponta il ataca pe ministrul Apararii, Gabriel Les, pentru ca a facut o greseala flagranta de gramatica, nu a acordat corespunzator subiectul cu predicatul.

La finalul unei postari in care cerea Guvernului Grindeanu sa achizitioneze rachete Patriot din Statele Unite, Victor Ponta a revenit cu un update in care a tinut sa il ironizeze pe ministrul Apararii, Gabriel Les, anunta aktual24.ro.

„Update – tocmai am vazut o declaratie a Ministrului Apararii ( cel care de obicei bate campii spunand ca va cumpara si avioane si nave si tancuri si orice este intrebat – si din Sua si din Europa si cred ca si de pe Marte, fara sa semneze nici macar un Memorandum de intelegere) : „aceste rachete Patriot … ESTE apararea antiaeriana care ne trebuie”, a a scris Ponta pe Facebook.

fb2

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat, duminica, la TVR1, ca sistemul de rachete Patriot este una dintre posibile solutii avute in vedere pentru apararea antiaeriana deoarece este un „sistem incercat in lupta” si cu „pret echilibrat”, dar inca nu a fost luata o decizie in acest sens.

„Aceste rachete Patriot de care s-a discutat in ultimele zile este apararea antiaeriana care este extrem de importanta pentru Romania in acest moment. Patriot este una dintre posibilele solutii pe care le avem in vedere, este un sistem foarte bun, este un sistem incercat in lupta, un sistem care, din estimarile noastre actuale, are un pret echilibrat. As vrea sa specific de la bun inceput, am discutat pana acum si vom discuta de apararea antiaeriana cu niste cerinte operationale care sa raspunda categoriilor de forta, nu avem inca luata o decizie in acest sens”, a afirmat Les, citat de Agerpres.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentReguli noi incepand de la 1 mai pentru plata facturilor: Toti clientii Enel, Electrica, E.On si CEZ trebuie sa stie asta!
Articolul următorLa televizor promit luna de pe cer, in realitate nu fac NIMIC pentru dezvoltarea tarii! Guvernul Grindeanu are 4% investitii fata de CAT A PROMIS!