Acasă ACTUALITATE FOTO – Cum a reactionat fost Principe Nicolae dupa ce a fost...

FOTO – Cum a reactionat fost Principe Nicolae dupa ce a fost DEZMOSTENIT de Casa Regala a Romaniei!

Imediat dupa anuntul Regelui Mihai, fostul Principe Nicolae al Romaniei si-a schimbat pagina de facebook, scrie realitatea.net

După ce consilierul Casei Regale a declarat că Nicolae a avut implicări în sportul de performanță, activități private ce nu concordă cu activitatea de moștenitor, nepotul regelui şi-a schimbat fotografia de profil, alegând o imagine în care este îmbrăcat în echipament sportiv, dar un aspect iese în evidenţă: de data aceasta a notat în descrierea fotografiei numele său: Nicholas Michael Medforth-Mills. A se remarca numele de Nicholas, şi nu Nicolae, după cum se observă în captura foto.

Pe pagina sa de facebook a fost publicată şi declaraţia integrală a consilierului Ioan Luca Vlad, în care se menţionează posibilul motiv al excluderii lui Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României.


Citeste si:

Regele Mihai al Romaniei L-A DEZMOSTENIT pe Principele Nicolae!

Fiica regelui Mihai, Principesa Irina a fost arestata in SUA!


„Nicolae a avut implicări în sportul de performanță, activități private ce nu concordă cu activitatea de moștenitor, nu avea experiență diplomatică, iar aceste provocări erau prea mari și puteau nu meargă atât de bine în viitor. Si de ce să astepți sa fie o problema când poți să o închei de comun acord înainte. Coroana rămâne puternică cu Linia de Succesiune pe care o avem.”

Reamintim că în ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”. De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României.

Păstrând aceeași afecțiune nepotului său, Regele Mihai nădăjduiește că Nicolae va găsi, în anii viitori, un fel potrivit de a-și servi idealurile și de a folosi calitățile cu care Dumnezeu l-a înzestrat.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCea mai mare pensie din Romania depaseste 27000 de lei pe luna! Vezi CINE CASTIGA banii acestia!
Articolul următorCel mai eficient leac impotriva acneei se gaseste IN CAMARA!