25.1 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăACTUALITATEFOTO - Da mai departe sa vada si Emil N. ce cred...

FOTO – Da mai departe sa vada si Emil N. ce cred romanii despre nesimtirea lui!

in:

Stiri pe acelasi subiect

De ce te-ai duce pe munte să-ți scrii numele pe un refiugiu proaspăt renovat? Inconștiență, nesimțire, ce ar putea fi?

Pe Facebook, Roxana Marina Şotârnel a aadugat fotogarfii cu mesajul: „Stimate Emil N, cel care ai trecut duminica, 04.06.2017 pe la Saua Strunga si nu ai avut loc in cele 100 de file ale Caietului Drumetului sa-ti scrii numele, te invit sa vezi cum arata acest refugiu inainte ca noi, cei aproximativ 50 de voluntari, printre care si copii, sa ne apucam sa renovam acest adăpost pentru a fi functional pentru trecatori, deci si pentru tine”.

Refugiul era o ruina si am muncit toata vara trecuta, am facut o ampla campanie de stragere de fonduri si materiale, am carat cu totii 4 tone de materiale cu spatele pe o diferenta de nivel de 350 metri si am reparat piesa cu piesa acest refugiu.

Voluntarii si-au sacrificat timpul, banii si vacanțele sa faca ceva frumos!
Au muncit aici copii! Nici pentru ce au facut ei nu ai respect?

Au venit tu pe 4 iunie, înarmat cu vopsea sa distrugi munca unor oameni care iubesc natura. Munca unor copii care au vopsit “ca sa fie frumos” dupa cum chiar ei spuneau.

Pe acest profil poti vedea cum arata refugiul inainte si multe imagini din timpul acțiunii de renovare. O sa vezi cum fix unde ti-ai scris tu numele, oamenii au curatat cu peria de sarma vopseaua veche, au inhalat praf si au revopsit.

Si ce crezi? Nu au facut asta ca sa ai tu loc sa-ti scrii numele!
Sper sa vezi in aceste imagini cat efort s-a depus pentru renovare, sa te mustre constiinta si sa revii sa-ti cureti mizeria!

Va rog pe toti sa distribuiti postarea, poate stimabilul Emil N, trecător prin Saua Strunga in 4 iunie, vede cata munca a fost acolo si cum ne-a stricat el munca intr-o clipă!”

Sursa: romani-buni.info

Ultimele stiri