Acasă ACTUALITATE Frumos, CRESTINESTE, compania Tel Drum a primit cadou in Vinerea Mare un...

Frumos, CRESTINESTE, compania Tel Drum a primit cadou in Vinerea Mare un contract de peste 18 MILIOANE! De la comuna cu morti vii!

Tel Drum este condusa de interpusii lui Liviu Dragnea, toti oameni credinciosi si cu frica de Dumnezeu. Asa se face ca tocmai in Vinerea Patimilor, Primăria Țigănești a anunțat public că a „miruit” compania Tel Drum cu un contract de 18,3 milioane lei pentru modernizarea drumurilor de interes local, anunta romanialibera.ro.

S-a întâmplat în urma unei licitații pentru care s-au depus șapte oferte, dar doar una a fost admisă. Cea a Tel Drum, firmă patronată de apropiații lui Liviu Dragnea, liderul PSD și premierul din umbră al României.

Localitatea Țigănești a devenit celebră pe harta alegerilor, după ce un mort a votat pe listele celor vii la referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Alte 46 de voturi au fost fraudate prin falsificarea semnăturilor, spun procurorii care au întocmit rechizitoriul dosarului prin care actualul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată și condamnat la o pedeapsă de doi ani închisoare cu suspendare.

Citeste continuarea pe romanialibera.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUn nou tip de mall cucereste Romania! Toate orasele vor avea avea asa ceva, inclusiv cele mici!
Articolul următorCel mai mic SALARIU la stat va ajunge la 1800 de lei, pentru cei care au doar opt clase!