10.6 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăACTUALITATEPoliticaGabriela Firea a intrat in PSD si se pregateste sa candideze pentru...

Gabriela Firea a intrat in PSD si se pregateste sa candideze pentru un fotoliu de senator!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fostul realizator TV Gabriela Firea a intrat in PSD, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, liderul social-democrat Robert Negoita. Anuntul a fost facut, in prezenta Gabrielei Firea, la o conferinta de presa la sediul PSD la care au fost prezenti Robert Negoita, Rovana Plumb si Ecaterina Andronescu.

Firea a argumentat ca a ales sa intre in politica, convinsa de Robert Negoita, deoarece are varsta de 40 de ani si a atins „maximul in presa” dupa 22 de ani de munca in domeniu.
„Am vrut la 40 de ani sa pornesc de la zero in domeniul in care as putea sa realizez cate ceva, alaturi de colegii mei, avand experienta de lucru cu oamenii”, a spus Firea.

Intrebata de ce a optat pentru PSD si nu pentru PC, avand in vedere faptul ca a lucrat o perioada indelungata la trustul Intact, Firea s-a declarat o adepta a social-democratiei.

„Nu voi uita niciodata, chiar daca am acum un statut financiar linistitor (…), nu pot sa uit ca provin dintr-o familie cu patru copii, ca am avut greutati, nu ne-a lipsit iubirea, dar am avut alte lipsuri, multe la un moment dat”, a spus Firea, adaugand ca era fireasca optiunea pentru un partid care vizeaza protectia sociala.

Intrebata care sunt modelele sale in politica, Firea i-a indicat pe liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, deoarece a admirat

raspunsurile pe care acestia i le dadeau cand erau invitati in emisiunile ei, insa si pe Adrian Nastase.

„Este un politician extraordinar, dincolo de ce s-a intamplat in ultima perioada. Nu cred ca ii neaga cineva calitatile, a condus un guvern care ramane guvernul cel mai bun pe care l-a avut Romania in ultimii ani”, a spus Firea.

Realizatorul TV a declarat, raspunzand unei intrebari, ca va intra in competitia pentru Parlament din aceasta iarna, in conditiile in care va raspunde criteriilor partidului pentru acest lucru.

„Daca raspund criteriilor partidului, voi intra si in competitia pentru Parlament, (…) asa bataioasa cum sunt”, a declarat Firea, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema.

La randul sau, liderul PSD Robert Negoita a precizat ca Firea corespunde criteriilor partidului. Intrebata daca ar dori sa candideze in colegiul Ilfov, din care face parte si orasul Voluntari, in care este primar sotul sau, Gabriela Firea a raspuns ca i-ar fi mai usor in acest colegiu.

Ultimele stiri