Acasă Social Gigi Becali cere executarea pedepsei in regim deschis!

Gigi Becali cere executarea pedepsei in regim deschis!

26

Gigi Becali a cerut Judecatoriei Sectorului 5 schimbarea regimului sau de detentie din semideschis in deschis, pentru a putea sa parasesca penitenciarul pe perioade determinate, potrivit mediafax.ro.

Avocatii lui Gigi Becali solicita, in cererea de la Judecatoria Sectorului 5, schimbarea regimului de detentie in care acesta executa pedeapsa la inchisoare primita. Daca instanta va incuviinta cererea lui Becali, acesta va avea un regim deschis de detentie si va putea iesi din penitenciar pe perioade determinate.

O cerere similara a fost depusa la instanta si de catre Dumitru Cioflina, condamnat alaturi de Gigi Becali in dosarul privind schimbul de terenuri dintre omul de afaceri si Ministerul Apararii.

Gigi Becali a fost adus, marti dimineata, la Judecatoria Sectorului 5, instanta urmand sa analizeze cererea acestuia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

1 COMENTARIU

  1. Gigi Becali nu este un fugar daca ar fi vrut avea destule motive sau BANI or acest om este victima celor ce EL lea dat multa importanta si a lasat toate grijile in seama asa zisilor specialisti ACESTEA lau idolizat SI stors de BANI umplandusi conturile profitand de ingamfarea MARELUI Cioban ,CINEVA trebuia sa il atentioneze Afacerile NUS ca branza de oaie TOTUL se bazeaza pe Diploma in Economie ,ACEST om inconstient imbogatit peste noapte essssste Sarac cu duhul AR trebui sa il lase liber asa cum el is doreste SI sfatuit ca SA aiba mai multa incredere in Neamuri de cat il jigodiile ce iau intins cursa SI nus putini ,AS zice Apropiati si chear UN distins prieten politician CARE si el a devenit o Epava aruncata de valuri chear din propiul partid CITEZ un jargon Gura bate Curul.,IL atentionez pe Gigi frate arman nu te duce singur la baie sau NU scapa Sapunul IL vreau liber pe cioban este cu mult mai util liber de cat IN catuse.Nelu.ot