Acasă Social Haos la CFR: 70 de trenuri sunt anulate, RESTRICTII de trafic pe...

Haos la CFR: 70 de trenuri sunt anulate, RESTRICTII de trafic pe opt linii!

Peste 70 de trenuri sunt anulate, iar pe opt linii sunt restrictii de trafic. Unele trenuri ajung la destinatie cu intarzieri, din cauza interventiilor pentru deszapezirea liniilor si a instalatiilor de pe calea ferata.

Potrivit CFR Calatori, circulatia este in continuare inchisa, vineri dimineata, pe linia de cale ferata Bucuresti SudOltenita, gestionata de Transferoviar Grup, personalul Transferoviar Calatori intervenind pentru deszapezire.

Traficul este restrictionat pe opt linii de cale ferata, din cauza sulurilor de zapada, iar 72 de trenuri sunt anulate.

Astfel, se circula cu restrictii pe liniile Brosteni – Slobozia, Buzau – Faurei firul 2, Chiajna – Virteju, Chitila – Calinesti, Marasesti – Tecuci-Barbosi, Ploiesti Sud – Brosteni, Urziceni – Faurei – Tecuci si Veresti – Leorda. Pe aceste linii este interzisa circulatia trenurilor formate din automotoare, echipele de interventie actionand cu utilaje.

Unele trenuri de calatori ajung la destinatie cu intarzieri, din cauza restrictiilor de trafic si a interventiilor pentru deszapezirea liniilor si a instalatiilor de cale ferata.

Inainte de plecarea in cursa, garniturile sunt pregatite pentru circulatie in conditii de iarna, iar cele aflate in stationare sunt alimentate cu energie electrica, pentru a fi mentinuta caldura in trenuri.

Pasagerii sunt sfatuiti sa se informeze despre conditiile meteo si sa apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca. Numerele de telefon de la statiile CFR, la care pasagerii pot cere informatii sunt publicate pe cfrcalatori.ro”>www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Info Utile/Informatii Telefonice.

Reprezentantii companiei feroviare au precizat ca cei care doresc sa renunte la calatorie vor primi contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentJAF la oficiul postal din Medgidia! Hotii au fugit cu seiful si cu masina institutiei!
Articolul următorFacebook a lansat o aplicatie care iti permite crearea propriului ziar online