Acasă Retail H&M aduce in octombrie colectia de decoratiuni interioare in centrul comercial Promenada...

H&M aduce in octombrie colectia de decoratiuni interioare in centrul comercial Promenada din Floreasca!

42

Retailerul de fashion H&M aduce in Romania colectia de decoratiuni interioare – H&M Home, in noul magazin din centrul comercial Promenada din Floreasca, potrivit mediafax.ro.

„Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marcheaza continuarea expansiunii H&M, acesta fiind cel de-al 26-lea magazin in Romania si al 8-lea deschis in Capitala. In acelasi timp, facem un pas inainte in dezvoltarea noastra, prin extinderea ofertei cu colectia H&M Home, care sunt sigur ca va fi foarte apreciata si de clientii nostri din Romania”, a declarat Ralf Wein, country manager H&M pentru Romania.

Compania precizeaza ca acesta este primul magazin din tara care va gazdui colectia de decoratiuni interioare.

Noul magazin, care va avea o suprafata de peste 2.300 metri patrati si va fi deschis in 17 octombrie, odata cu centrul comercial, va cuprinde pe langa colectia H&M Home si colectiile pentru femei, barbati, adolescenti si copii.

Colectia H&M Home cuprinde, printre altele, textile (cuverturi, prosoape, fete de perna, lenjerii de pat etc) si produse decorative din sticla sau inox (suporturi de lumanari, vaze de sticla).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos