HOROSCOP: Cele mai bune amante, in functie de zodie!

Dorinta de a avea o amanta nu inseamna ca nativul doreste o a doua sotie, ci mai degraba ravneste la o femeie diferita. Cea mai buna amanta in functie de zodie reprezinta dorintele secrete ale nativului.

horoscopOrice i-ar oferi o nativa sotului ei, acesta va avea dorinte poate total diferite, care sa-i „asezoneze” viata cu adrenalina si pasiune. Daca vrei sa stii care este cea mai buna amanta in functie de zodie, trebuie sa stii ca dupa ani de zile, intervine obisnuinta intr-un cuplu, asa ca apar ori tendinte de imbogatire a repertoriului erotic, ori pasiuni extraconjugale. In unele cazuri, nu se urmareste doar colectionarea unor aventuri, ci un loc si o femeie care sa ofere mult mai mult.

Chiar daca sunt foarte geloase si razbunatoare, nativele din Scorpion ofera un univers sexual extrem de atragator prin experiente noi si lipsa de inhibitii. Astfel, ea poate fi considerata cea mai buna amanta in functie de zodie. Seducatoare si misterioasa, nu ofera liniste, ci pasiune continua. In cele mai multe cazuri, se poate afirma ca nativele din Scorpion sunt „masini de facut sex”, dar nu oricum (explorarile vor fi complete).

O alta oferta perfecta, dar total diferita, este cea a nativelor din Balanta  care ofera la pachet si un camin, chiar daca „intalnirile” au loc in moteluri ieftine. Balantele stiu sa creeze o atmosfera delicata, dar si incarcata de pasiune. Cea mai buna amanta in functie de zodie poate fi considerata si o Varsatoare, care dispune intotdeauna de fantezii sexuale originale.

Cea mai buna amanta in functie de zodie poate fi si nativa din Berbec. Atat ea, cat si cea din Leu stiu ce vor, nu au complexe si nici interdictii, asa ca ofera, ca amante, din punct de vedere sexual o „viata” plina de satisfactii. Sunt relatii foarte „comode”, deoarece prefera sa-si pastreze familia intacta si deci nu au pretentia de a distruge linistea partenerului din afara cuplului matrimonial. Doresc insa ca ceea ce ofera sa fie apreciat.

Surprinzatoare sunt amantele din Fecioara, care la prima vedere nu au nimic de oferit, dar dorinta lor de a cunoaste perfectiunea si in pat le face sa caute placeri unde altii cred ca este doar nesiguranta sau chiar pericol. Exista diferite „modele” de cea mai buna amanta in functie de zodie, dar toate cauta si ofera „portii” de patima si relaxare, la pachet cu sentimente de duiosie ori razbunare.

Sursa: click.ro