Acasă Gorj Interlopul care a BATUT GRAV o salvamontista SCAPA fara NICIO CONDAMNARE! Absolut...

Interlopul care a BATUT GRAV o salvamontista SCAPA fara NICIO CONDAMNARE! Absolut toti SI-AU RETRAS plangerile impotriva lui!

20

Procesul în care Sorin Palesică era acuzat că a lovit o salvamontistă în staţiunea Straja a fost încheiat, marţi, de Judecătoria Petroşani, după ce tânăra şi celelalte părţi vătămate şi-au retras plângerea penală prealabilă. Bărbatul, aflat în arest preventiv, va fi pus în libertate. Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Petroşani, Cristina Iuliana Curuia, a declarat, pentru news.ro, că instanţa a încetat procesul penal în care Sorin Palesică era judecat pentru loviri şi alte violenţe, după ce a bătut o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja.

Potrivit sursei citate, instanţa a dispus ca Sorin Palesică, aflat în arest preventiv, să fie pus în libertate de îndată. Salvamontista Miruna Inel a fost agresată, într-un bar din Straja, în luna februarie, de interlopul recidivist Sorin Constantin Palesică, în prezenţa unui jandarm montan aflat în timpul liber, care nu a intervenit în apărarea fetei.

Toate cele trei victime ale interlopului Sorin Palesică, snopite în bătaie la începutul lunii februarie într-un bar din Straja, şi-au retras plângerile. Palesică a fost pus în libertate, iar Miruna Inel şi ceilalţi doi hunedoreni care au depus plângeri penale vor plăti cheltuieli judiciare.


Citeste si:

Sunt din nou LIBERI! Cei mai PERICULOSI INTERLOPI din Romania au fost ELIBERATI DIN PUSCARIE!


Judecătoria Petroşani a pronunţat sentinţa în dosarul în care Sorin Palesică a fost arestat preventiv pentru scandalul pe care l-a provocat în staţiunea Straja, când, de faţă cu un jandarm montan, a snopit în bătaie trei tineri.

„Instanţa încetează procesul penal împotriva inculpatului Sorin Palesică, pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Dispune punerea de îndată a acestuia în libertate. Constată că inculpatul, aflat în Penitenciarul Aiud, a fost reţinut în perioada 7 februarie – 12 aprilie”, a informat Judecătoria Petroşani.

Instanţa a obligat cele trei părţi vătămate la plata cheltuielilor judiciare de 285 de lei, de către Lucian Clondireanu, şi a câte 350 de lei, de căter Miruna Inel şi Cornel Toma Dinu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos