Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu, unii dintre cei mai cunoscuţi interlopi ai României, au fost eliberaţi din arest. Ei sunt judecaţi într-un proces de instigare la tentativă de omor, infracţiune pentru care au fost deja condamnaţi la 15 şi, respectiv, 12 ani de detenţie.

Bogdan şi Răzvan Mararu fuseseră găsiţi vinovaţi că au angajat un ucigaş pentru a-l suprima pe rivalul lor, Puiu Mironescu. Curtea de Apel Bucureşti a hotărât miercuri eliberarea lor, potrivit România TV. Decizia magistraţilor este definitivă.

Fraţii Mararu erau acuzaţi de tentativă de omor calificat, după ce în 2013 au tocmit un asasin pentru a-l împuşca pe rivalul lor, Dumitru „Puiu” Mironescu. Asasinul a împuşcat însă un alt bărbat, care semăna cu Mironescu. Atacul a avut loc în cartierul Vitan, din Bucureşti, dar din fericire victima nu a fost ucisă, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

Principele Nicolae al Romaniei are stranse legaturi cu INTERLOPI si CLANURI MAFIOTE!


Imediat după acest atac a avut loc un atentat pus la cale de Puiu Mironescu, care a pus o bombă sub una dintre maşinile fraţilor Mararu.

Bogdan şi Răzvan Mararu au stat în arest timp de trei ani de zile. Ei au fost reţinuţi, în dimineaţa de 12 februarie 2013, după o amplă acţiune a DIICOT. O zi mai târziu, au fost arestaţi preventiv, de judecătorii Tribunalului Bucureşti. Magistraţii au decis de atunci, în repetate rânduri, menţinerea lor în stare de arest preventiv, sub acuzaţia săvârşirii infracţiunii de instigare la tentativă de omor calificat.