Principele Nicolae al Romaniei are stranse legaturi cu INTERLOPI si CLANURI MAFIOTE!

Marilena Rotaru, o veche jurnalistă care a scris multe materiale despre Casa Regală a României face destăinuiri HALUCINANTE – Principele NICOLAE ar fi fost ”Confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni și interlopi, apropiați fostului președinte, o adevărată faună lipsită de orice scrupule”.

”În spatele chipului de care ne-am atașat afectiv, în care ne-am pus speranțele gândind în timp continuarea regalității și a monarhiei române, lucrau forțe menite să coboare în cele mai întunecate unghere imaginea Regelui și a Casei Regale a României.

Confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni și interlopi, apropiați fostului președinte, o adevărată faună lipsită de orice scrupule, Nicolae a devenit, acceptând, fără să-și dea seama de pericol, instrumentul căutat pentru lovitura pregătită. Naivitatea, faptul că nu a putut avea din copilărie educația menită unui viitor moștenitor al Coroanei, neacceptarea rigorilor impuse de noul statut, celebritatea enormă câștigată într-un timp extrem de scurt, ca urmare a simple sale prezențe fizice, nonconformismul dus dincolo de limitele care pot fi acceptate, l-au identificat ca fiind arma perfectă cu care putea fi atacată din nou Casa Regală. Cum spune românul ”căciula a fost prea mare pentru el.”


Citeste si:

FOTO – Cum a reactionat fost Principe Nicolae dupa ce a fost DEZMOSTENIT de Casa Regala a Romaniei!

Regele Mihai al Romaniei L-A DEZMOSTENIT pe Principele Nicolae!


Nici în aceste condiții Regele nu s-a abătut de la crezul permanent de ”a face tot binele posibil în condiții imposibile.” Respect și această decizie a Regelui, așa cum le-am respectat pe toate celelalte”, a scris Marilena Rotaru, conform stiripesurse.ro.

Fostul Principe Nicolae, acum doar domnul Medforth Mills, are o reacție MISTERIOASĂ pe contul personal de Facebook după acuzațiile lansate.

content-image