Acasă ACTUALITATE Iohannis il vrea pe Dacian Ciolos PREMIER al Romaniei!

Iohannis il vrea pe Dacian Ciolos PREMIER al Romaniei!

8

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloş drept premier.

Iata mai jos declaraţiile preşedintelui:

– Am terminat astăzi a doua rundă de consultări cu partidele politice şi am ajuns la câteva concluzii importante. Mi-am format o opinie o prezint acum. După părerea mea, în această etapă, pentru a rezolva problema guvernării, este nevoie de un prim-ministru independent sau tehnocrat, o persoană curată, care să nu fi fost implicată în scandaluri, o persoană integră.

– Este nevoie să fie promovaţi miniştri performanţi

– Este nevoie de partide fără corupţi, este nevoie ca partidele să facă curăţenie în interior şi să nu promoveze peroane suspectate de corupţie.


Citeste si:

Propunere SURPRIZA a lui Dragnea pentru functia de premier! Iohannis trebuie sa decida acum!


– Avem nevoie de întărirea statului de drept, este nevoie de deschiderea competiţiei politice. Nu putem să aşteptăm o revigorare a clasei politice doar din interiorul partidelor.

– Pariidele au înţeles care este miza şi că este nevoie să găsim împreună o soluţie. Această soluţie o văd eu într-un guvern tehnocrat. Am convingerea că este calea corectă în următorul an, până la alegerile parlamentare.

– Ţinând cont de toate astea îl desemnez pe Dacian Cioloş drept premier.

Articolul precedentCunoscut scriitor roman despre tinerii care au murit in Colectiv: Tineret pe apa garlei/ Si-au meritat soarta!
Articolul următorDacian Ciolos a PRIMIT GARANTII ca nimeni nu-i va impune pe cineva in Guvernul lui!