18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEIohannis s-a dus peste Guvern si in plina sedinta A BATUT cu...

Iohannis s-a dus peste Guvern si in plina sedinta A BATUT cu pumnul in masa: Nu AMNISTIE si NU gratiere!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Spania fierbe ca Romania in vremea lui Dragnea! Sute de mii de oameni au protestat!

Spania fierbe in preambului alegerilor dupa ce premierul interimar...

Încă o țeapă marca PSD: Ieftinirile imense anunțate de Consiliul Concurenței, de până la 49%, s-au evaporat!

La începutul lunii septembrie Consiliul Concurenței a anunțat, printr-un comunicat...

Ministrul Bolos: Comisia Europeană a cerut impozitarea pensiilor speciale cu 20%

Întrebat luni seară, la Digi 24, dacă Comisia Europeană...

Stupoare in Guvernul Grindeanu. In aceasta dimineata președintele Klaus Iohannis a venit la ședința de Guvern și prezidează această ședință unde s-a arata foarte nemultumit. Iohannis susține că a discutat cu Sorin Grindeanu și i s-a promis nu vom avea pe ordinea de zi a ședinței de Guvern amnistia și grațierea.

”Este prima dată când particip la o ședință de Guvern.

Am decis, în această dimineață, să fac o vizită domnului prim-ministru. Am avut o discuție foarte aplicată, foarte serioasă și cu concluzii consensuale. Cu această ocazie, dați-mi voie să vă spun că sunt foarte mulțumit de felul în care vă faceți cu toții datoria și pentru mine este o onoare să mă aflu, astăzi, alături de dumneavoastră.

În ce privește concluziile avute cu domnul prim-ministru, îl voi lăsa pe dumnealui să detalizeze”, a declarat Klaus Iohannis, la începutul ședinței de Guvern.

”Cunoașteți cu siguranță povestea că este un elefant în încăpere. Ei bine, sunt doi elefanți în această încăpere și evident că am discutat cu premierul despre amnistie, dar și despre modificarea Codurilor Penale.

Domnia sa mi-a spus că discuția deja avusese loc cu anumiți colegi din Guvern și că nu va fi pusă pe ordinea de zi o Hotărâre care privește amnistia sau grațierea.

S-a angajat ca aceste chestiuni să nu fie băgate peste noapte în nicio ședință de Guvern (…) primul ministru mi-a promis transparență, adică să fie date spre consultare publică instituțiilor.

Înainte să ajung eu la Guvern domnul prim-ministru analizase cu maximă atenție aceste subiecte”, a mai spus presedintele.

Ultimele stiri