Acasă ACTUALITATE Jurnalistii francezi i-au facut portretul lui Liviu Dragnea: Mic DICTATOR de provincie...

Jurnalistii francezi i-au facut portretul lui Liviu Dragnea: Mic DICTATOR de provincie inconjurat de…

Celebra publicatie satirica franceza Le Canard Enchaine ii dedica lui Liviu Dragnea un amplu articol. Seful PSD este, in cel mai recent numar al revistei, personajul principal al paginii 7, dedicata „ticalosilor”.

Dragnea, „ticalosul” de la pagina 7, este caracterizat ca  „mic dictator provincial inconjurat de oameni devotati si caruia nu-i place sa fie contrazis”.

“De mai multe decenii incoace, saptamanalul politico-satiric francez Le Canard Enchaine, unul din putinele ziare din lume, alaturi de Charlie Hebdo, care prospereaza fara publicitate (tirajul e intre 300-400.000 exemplare) publica in pagina 7 portretul unui ticalos. In numarul de azi e Liviu Dragnea”, arata Dan Alexe pe Facebook, citat de Aktual24.ro.

Seful PSD este caracterizat de jurnalistii francezi ca fiind un “mic dictator provincial inconjurat de oameni devotati si caruia nu-i place sa fie contrazis”.

Alte remarci la adresa lui Dragnea sunt: “Bagat in afaceri cu soferul lui” si „N-a facut nimic in Teleorman, judet care are un numar record de someri”.


ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn baron PSD anunta pesedizarea Romaniei, prin LEGE: Nu trebuie sa fim IPOCRITI!
Articolul următorMinistrul muncii ameninta cu amenzi intre 5.000 si 10.000 de lei pentru cine a adus copii la protest! Legea nu se aplica si la PSD!