Acasă Economie Kuma Romania este furnizor pentru Bouygues

Kuma Romania este furnizor pentru Bouygues

38

Kuma Romania a reusit, dupa doi de negocieri, sa intre in galeria furnizorilor constructorului francez Bouygues.Proiectul este unul important pentru firma din Romania, avand in vedere reputatia de care se bucura compania partenera.

În urma unor negocieri ce au durat mai mult de doi ani, la începutul acestui an am devenit unul dintre furnizorii agreaţi ai constructorului francez Bouygues şi am primit prima comandă de lavoare destinată pieţei de proiecte din Franţa. Asfel, în această vară am livrat 600 de lavoare pentru utilarea spitalului public din Amiens”, a declarat Camelia Olesen, director executiv al Kuma România.

Aceasta a subliniat că posibilitatea de a crea lavoare personalizate în funcţie de spaţiul clientului, materialele şi tehnologiile folosite în producţie au fost o parte dintre atuurile Kuma în realizarea parteneriatului cu Bouygues, dar şi în participarea la acest proiect. „Bouygues este unul dintre cei mai mari constructori la nivel internaţional, iar încheierea acestui parteneriat reconfirmă calitatea produselor Kuma şi capacitatea de a se plia pe cerinţele clientului. În plus, agrementările de conformitate şi calitate produs CE şi marca UKAS de calitate, cât şi îndeplinirea cerinţelor igienico-sanitare din domeniu au fost un avantaj”, a mai spus Camelia Olesen.

Reprezentanta Kuma România a subliniat că se află în negocieri cu Bouygues pentru alte proiecte de mare anvergură, atât în Franţa cât şi în alte ţări din Europa.În acest moment, 80% dintre produsele realizate în fabrica din România merg la export pe pieţele nordice, Danemarca, Suedia şi Norvegia, iar începând cu acest an Kuma s-a extins şi pe alte pieţe.

Kuma România este o companie româno-daneză lansată pe piaţa locală în 1998, fiind specializată in producerea de lavoare de băi pentru proiecte rezidenţiale, comerciale, de birouri şi de utilitate publică, blaturi de bucătării în suprafaţă continuă cu chiuveta, glafuri de ferestre şi balcoane, mese de bar/restaurant, recepţii pentru hoteluri, concepte SPA şi mobilier modular marca Nordline pentru băi şi bucătării.

Kuma a inaugurat prima linie de productie la Câmpina în 1998, pentru ca în 2006 compania să se mute în Băneşti odată cu finalizarea primei investiţii de tip greenfield în valoare de 2 milioane de euro.La intrarea pe piaţa locală, cifra de afaceri a Kuma România era de 50.000 de dolari, ajungând în 2011 la 2,8 milioane de euro. Printre principalele proiecte în cadrul cărora Kuma s-a implicat, se numără lanţuri hoteliere de 4 şi 5 stele (Continental, Ibis, Ramada, Golden Tulip), mall-uri (Baneasa Shopping Center, Sun Plaza), complexe rezidenţiale şi de birouri (Willbrook, Glass House, Uppground Town), stadioane (CFR Cluj, Arena Naţională), terminalul nou din cadrul Aeroportului Otopeni etc.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos