8.7 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăStirea zileiCaras SeverinLiderii PSD ai Consiliului Judetean Caras-Severin beau si joaca pe mese pe...

Liderii PSD ai Consiliului Judetean Caras-Severin beau si joaca pe mese pe banii romanilor!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mai mulţi şefi din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, între care şi preşedintele Silviu Hurduzeu, au fost filmaţi la o petrecere în timp ce dansează, unii chiar urcaţi pe mese, în timpul unui curs de instruire plătit din bani publici, în Băile Herculane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cursul la care au participat mai mulţi şefi din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, precum şi primari, secretari şi contabili s-a desfăşurat în staţiunea Băile Herculane, fiind unul de instruire pe probleme de administraţie publică locală şi plătit din bani publici.

Potrivit presei locale, într-o seară, participanţii au organizat şi o petrecere la un restaurant din Băile Herculane, iar unii dintre ei s-au urcat pe mese să danseze sau au spart pahare. Printre cei care au participat la petrecere s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, şi directorul economic al instituţiei, Gina Pavel, un filmuleţ din timpul petrecerii fiind făcut public.

Preşedintele CJ Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, nu a putut fi contactat de corespondentul MEDIAFAX pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Ultimele stiri