Acasă Gorj Liderii PSD si ALDE din Gorj se cearta pe lungimea ”regulamentara”...

Liderii PSD si ALDE din Gorj se cearta pe lungimea ”regulamentara” a fustelor doamnelor si domnisoarelor!

Liderii PSD si ALDE din judetul Gorj au ajuns sa se contrazica in presa pe tema lungimii corecte a fustelor doamnelor si domnisoarelor.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a anuntat ca angajatii Prefecturii si ai Consiliului Judetean precum si cetatenii obisnuiti nu vor avea acces in caldirile oficiale daca nu sunt imbracati „decent”, scrie aktual24.ro.

Prefectul a anuntat ca cine nu va fi imbracat corespunzator, va fi tinut la poarta de jandarmi si nu va putea intra pentru a-si rezolva problemele. Invitat la Antena 3, prefectul a declarat ca este vorba de respectul fata de institutie.

Intr-un ordin semnat de prefect se mentioneaza ca nu sunt permise „articolele de imbracaminte provocatoare sau purtate provocator”.

Decizia prefectului l-a enervat pana si pe liderul ALDE din Gorj.

“Nu stiu daca a stabilit si cat de scurte sau lungi sa fie fustele jurnalistelor. Putea sa puna o tablita ca la Manastirea Lainici! Este penibil!”, a declarat Eduard Ladaru, presedinte ALDE Targu-Jiu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentO companie americana a cumparat una dintre cele mai mari podgorii din Moldova
Articolul următorParlamentul vrea sa schimbe legea fumatului! Barurile si localurile vor putea permite clientilor sa fumeze in voie