ACTUALITATE

Liderul luptei ANTIMAFIA din Italia: Romania a devenit TINTA PRINCIPALA pentru Camorra!

Procurorul național antimafia din Italia, Franco Roberti, anchetează foarte multe infracțiuni, iar multe dintre acestea au legătură cu România, în special cu portul Constanța.

Cei de la UNPR doresc înființarea unei comisii de anchetă parlamentare pentru a vedea cum se gestionează situația deșeurilor toxice în România. Aceștia pornesc de la investigațiile anunțate de procurorul antimafia, Franco Roberti.

Procurorul național antimafia din Italia susține că România este una dintre țintele preferate ale Camorrei, cea mai temută rețea mafiotă din lume. Potrivit lui Roberti, țintele preferate ale mafiei napolitane sunt China, dar mai ales România, anunta stiripesurse.ro.

Loading...

Roberti susține că principala destinație a deșeurilor toxice este portul Constanța din România, datorită accesibilității de care se bucură acesta. ”În mod paradoxal, spălarea banilor negri ai Camorrei se face astăzi prin investiții chiar în afaceri cu energie regenerabilă, ca ferme eoliene, instalații de biogaz etc. printre care unele în România”, spune Roberti.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP