Acasă ACTUALITATE Liviu Dragnea DESFIINTAT chiar la Romania TV: V-am spus eu ca e...

Liviu Dragnea DESFIINTAT chiar la Romania TV: V-am spus eu ca e o PANARAMA si un LAS! E RIDICOL acest domn Dragnea!

30

Traian Basescu a lansat un val de critici dure la adresa lui Liviu Dragnea pentru ca presedintele PSD si-a schimbat parerile despre ministrul Justitiei de la o zi la alta. Atacul lui Basescu a avut loc chiar la postul de televiziune al PSD, Romania TV.

”V-am spus eu ca Liviu Dragnea este o panarama! Inainte de vizita ambasadorului SUA, spunea ca sustine actiunea ministrului Justitiei. Dupa vizita ambasadorului, ca si aici este o simbolistica, domnul Dragnea s-a razgandit si s-a suparat pe ministrul Justitiei.

E ridicol acest domn Dragnea! Poate e mai priceput la cresterea de porci de la Tel Drum, la afaceri prin Brazilia, dar nu se pricepe deloc sa conduca un partid de 46%.

Dupa mine, Dragnea a facut un joc putred, exact in stilul lui. A spus: ministrul sa spuna ce vrea. Ministrul a spus ce a vrut si s-a suparat domnul Dragnea. Dragnea a fost un las! Acum domnul Dragnea, sigur, nefiind el cel care oficial e responsabil a relativizat Constitutia. Cand aud cate un avocat de asta care spune ca e foarte bine ca nu i-a revocat ca nu era oportun. Cand este oportun sa respectam Constitutia si cand nu?”, a spus Traian Basescu, la Romania TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos